RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Acțiune a polițistilor pășcăneni. Zeci de persoane legitimate și autovehicule controlate

Polițiști ai Poliției Municipiului Pașcani și Secţiei 10 Poliţie Rurală Ruginoasa, vineri, 17 februarie, împreună cu reprezentanți ai Ocolului Silvic Paşcani, au acţionat punctual pe zona de competenţa, în scopul menţinerii ordinii şi liniştii publice, prevenirii infracţiunilor comise cu violenţă, verificarea respectării prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice cât şi pentru prevenirea şi combaterea tăierilor ilegale de arbori,.

Au fost legitimate 47 de persoane, controlate 40 de autovehicule și aplicate 33 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 9000 lei. Au fost reținute 2 permise de conducere și ridicată în vederea confiscării cantitatea de circa 3 mc material lemnos.

Exemplificăm:

a fost depistat un bărbat  din județul Suceava în timp ce conducea o autoutilitară în localitatea Stolniceni Prăjescu, judeţul Iaşi, transportând cantitatea de 2,976 mc lemn, fără a avea aviz de însoţire. A fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2000 lei conform Legii Lg.171/2010 şi s-a procedat la ridicarea în materialului lemnos în vederea confiscării

  

un bărbat din municipiul Pașcani a fost depistat conducând un autoturism în localitatea Cozmești cu viteza de 87km/h fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat). A fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1305 lei conform OUG 19/2002 și i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendări dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Related posts

Cei mai mulţi evazionişti ieşeni, în domeniul construcţiilor şi în cel al alimentaţiei

Redacția

O tânără a furat portofelul unui cadru medical de la Spitalul Municipal Pașcani

Teona Gherasim

Târgu Frumos: Tânăr rămas fără permis după ce a condus cu viteză

Redacția
Încarcă...