RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
LocalPoliție

Odorizante auto, flyere de informare împotriva alcoolului și măști Covid 19 împărțite în traficul auto din Pașcani

Voluntarii Asociației WORLDSTREET împreună cu polițiști de Biroul Rutier Pașcani au desfășurat o acțiune în trafic: șoferii au fost verificați iar voluntarii le-au oferit odorizante auto în formă de inimioare personalizate, flyere de informare împotriva alcoolului și măști Covid 19.

Campania a avut  ca țintă informarea, responsabilizare și sensibilizarea șoferilor din trafic, în special a celor tineri. Voluntarii Asociației WORLDSTREET împreună cu polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Iași organizează acțiuni de control, informare și responsabilizare în trafic: polițiștii opresc autoturisme și verifică șoferii cu alcooltestul sau din punct de vedere al legalității documentelor iar voluntarii oferă șoferilor opriți flyere cu informații despre efectele vitezei și a alcoolului la volan, dar și odorizante auto în formă de inimioare cu mesaje de sensibilizare. De asemenea, voluntarii oferă șoferilor opriți în trafic măști sanitare împotriva Covid 19, ambalate individual.

În acest sens, asociația WORLDSTREET a achiziționat 5.000 de odorizante personalizate pentru sensibilizare, 5.000 de flyere informative și de sensibilizare, cât și 5.000 de măști sanitare. Achizițiile au fost efectuate cu sprijin financiar de la Consiliul Județean Iași, prin Programul de finanțări nerambursabile prin Legea 350/2005, pentru activități nonprofit de interes județean, proiectul ”Informare, responsabilizare și sensibilizare pentru tineri voluntari într-o societate mai bună” IAȘI 2022.

ASOCIAȚIA pentru PROTECȚIE RUTIERĂ “WORLDSTREET”

  

Related posts

Accident rutier la Razboieni

Redacția

Cultură de canabis de 1,2 tone, ascunsă într-un lan de porumb în Neamț. Doi traficanți furau de la „cultivator” ca să vândă mai departe

Redacția

După ce rețeaua Killnet a atacat cibernetic mai multe instituții din România, comisia pentru controlul SRI transmite că acestea se pot repeta

Redacția
Încarcă...