NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local Sport

Aceeași firmă, aceleași probleme! Concursul de la CSM Pașcani urmează să fie reluat din cauza unei proceduri greșite!

Concursul pentru desemnarea managerului Clubului Sportiv Municipal Pașcani s-a finalizat, însă se pare că procedura va fi anulată din cauza unui viciu de procedură. Deși a fost desemnat de firma de recrutare drept câștigător al concursului, consilierul local Bogdan Agafiței (PNL) nu va fi numit în funcție, cel mai probabil, deoarece anunțul privind organizarea acestui concurs nu a fost publicat în Monitorul Oficial.

De procedura de recrutare s-a ocupat Fox Consultants SRL din București, societate care a realizat în anul 2018 recrutarea managerului de la CLP Ecosalubritate S.A. Și atunci au fost probleme cu organizarea concursului. Proba interviului a fost organizată on-line, iar NewsPascani.com a expus această situație, motiv pentru care concursul a fost reluat, cu proba interviului organizată în fizic.

Acum, conform unor informații neoficiale, procedura de selecție de la CSM Pașcani a fost contestată de către unul dintre membrii Consiliului de Administrație al clubului sportiv. Este vorba despre consilierul local Mihai Dediu (PSD), cel care a sesizat faptul că anunțul de recrutarea trebuia publicat și în monitorul oficial, conform unei prevederi legale.

Deocamdată nu a fost luată o decizie oficială de către Consiliul de Administrație al CSM Pașcani cu privire la reluarea procedurilor de selecție, o ședință pe acest subiect urmând să fie organizată  luni, 13 decembrie 2021.

  
Advertisements

Related posts

Alex Crețu, în topul jucătorilor care au dezamăgit la echipa națională

Redacția

Candidații PNL pentru Parlamentul României au votat!

Marius Parteni

Doi elevi au câștigat locul I la un concurs de dans sportiv din Iași

Răzvan Grecu
Încarcă...