RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Update: A decedat unul dintre pasagerii implicați în accidentul rutier din Mircești

Update: Una dintre victimele accidentului rutier care a avut loc în această dimineață la Mircești, a decedat. Este vorba de o femeie de 61 de ani.

”Persoana nu a răspuns manevrelor de resuscitare cardio-pulmonară, începând cu ora 09.40 a fost declarat decesul victimei”, conform ISU Iași.  

”La data de 4 august a.c., în jurul orei 08.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pașcani au fost sesizați despre un accident rutier soldat cu victime omenești, produs pe raza comunei Mircești.Din cercetările efectuate până în prezent s-a constatat faptul că în accident a fost implicat un singur autoturism, condus de un bărbat de 63 de ani.În urma accidentului, șoferul a fost rănit, iar o femeie, pasageră în autoturism a decedat.Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate”, a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt IPJ Iași.

Știre inițială: Un autoturism a intrat în această dimineață în bara de protecție a drumului, în localitatea Mircești. În urma impactului au rezultat trei victime, un pasager din spate fiind inconștient. La fața locului au acționat pompierii de la Secția Pașcani cu un echipaj de intervenție cu modul de descarcerare și un echipaj de prim ajutor calificat.

  

Persoana inconștientă a fost descarcerată și predată echipajului SAJ sosit la locul evenimentului rutier. Victima este o femeie în vârstă de 61 de ani. Aceasta a fost transportată la spital.

Vom reveni cu detalii!

Related posts

Târgu Frumos: Șofer depistat în localitate cu 85 km/h

Redacția

4 ani şi 2 luni de închisoare cu executare pentru judecătorul Dan Anton

Redacția

Șofer român de TIR, accident înfiorător în Germania. Un tânăr de 21 de ani a murit pe loc, după ce a intrat cu viteză sub camionul de 40 de tone

Redacția
Încarcă...