RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Accident rutier grav în județul Iaşi! Un şofer cu o alcoolemie uriaşă şi fără permis a intrat cu maşină într-o râpă! Sunt trei persoane rănite

Un şofer, conducătorul unui autoturism ce aparţine unei firme de acoperişuri a intrat cu maşină într-o râpă aflată pe drumul din localitatea ieşeana Dumbravă. În urma impactului a rezultat rănirea a 3 persoane. În maşină cu pricina se aflau 4 persoane. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii rutieri au început să efectueze cercetări. Niciuna dintre cele 4 persoane aflate în maşină nu au vrut să recunoască, iniţial, că ar fi condus autoturismul. În cele din urmă, una dintre persoane a declarat că el este şoferul.

Oamenii legii l-au legitimat pe cel care a declarat că a condus maşina. Poliţiştii au constatat că bărbatul nu are permis, iar la o testare cu alcooltestul a rezultat o alcoolemie uriaşă, de 1.04 mg/l alcool pur în aerul respirat. Oamenii legii l-au condus pe bărbat pentru probe de sânge. Menţionăm faptul că trei persoanee au nevoie de îngrijiri medicale.

”Pe raza localităţii ieşene Dumbrava a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti. Un şofer care se afla sub influenţa alcoolului şi care nu deţinea un permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule a depăşit carosabilul intrând cu maşina într-un sunt de pe marginea drumului public. În urma accidentului a rezultat ranirea a trei persoane. Conform testării cu aparatul alcooltest, s-a constatat că şoferul în cauza avea o alcoolemie de 1.04. mg/l alcool pur în aerul respirat. În cauză s-a întocmit dosar penal. Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea întregii situaţii de fapt.”, au precizat autorităţile.

În cauză s-a deschis dosar penal pentru conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului, dar şi pentru vătămare corporală din culpă.

  

bzi

Related posts

Strada Stadion este închisă! Poliţia Locală face recomandări

Teona Gherasim

Momentul în care un autoturism se răstoarnă între Podu Iloaiei și Lețcani (Video)

Redacția

Tentativă la omor vs. vătămare corporală. Cazul fiului proprietarului Agrocom Strunga

Redacția
Încarcă...