NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Accident rutier cu o victimă, în Târgu Frumos (Update)

Astăzi, în jurul orei 12.00 s-a produs un accident în orașul Târgu Frumos, pe strada Cuza Vodă. Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență, la fața locului s-a deplasat o autospecială de intervenție EPA, din cadrul Secției de Pompieri Târgu Frumos. Au fost implicate două autoturisme și există o singură victimă conștientă, o femeie în vârstă de 56 de ani. Aceasta a fost transportată la spital pentru a primi ingrijiri medicale.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean Iași ambii șoferi implicați în accident au fost testați alcoolscopic, iar rezultatele au fost negative.

„Polițiștii rutieri au fost sesizați prin 112 despre un accident rutier, care a avut loc pe strada Cuza Vodă din localitatea Târgu Frumos. În urma cercetărilor efectuate la fața locului a rezultat faptul că între două autovehicule a avut loc o coliziune care s-a soldat cu rănirea ușoară a unei femei care a fost transportată la spital. Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.”, a declarat Anca Vâjîiac, purtăror de cuvând în cadrul IPJ Iași.

Advertisements

Related posts

Secţie de paliaţie cu zece paturi la Spitalul Târgu Frumos. Medicul a fost adus din Iaşi

Redacția

Primii colindători la Primăria din Târgu Frumos

Oana Cordoneanu

Cupa Argus – In memoriam Octavian Harbuz

Ema Roman
Încarcă...