NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Accident rutier cu o victimă, în Târgu Frumos (Update)

Astăzi, în jurul orei 12.00 s-a produs un accident în orașul Târgu Frumos, pe strada Cuza Vodă. Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență, la fața locului s-a deplasat o autospecială de intervenție EPA, din cadrul Secției de Pompieri Târgu Frumos. Au fost implicate două autoturisme și există o singură victimă conștientă, o femeie în vârstă de 56 de ani. Aceasta a fost transportată la spital pentru a primi ingrijiri medicale.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean Iași ambii șoferi implicați în accident au fost testați alcoolscopic, iar rezultatele au fost negative.

„Polițiștii rutieri au fost sesizați prin 112 despre un accident rutier, care a avut loc pe strada Cuza Vodă din localitatea Târgu Frumos. În urma cercetărilor efectuate la fața locului a rezultat faptul că între două autovehicule a avut loc o coliziune care s-a soldat cu rănirea ușoară a unei femei care a fost transportată la spital. Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.”, a declarat Anca Vâjîiac, purtăror de cuvând în cadrul IPJ Iași.

Advertisements

Related posts

Parc pe modelul Palas, în proiect la Târgu Frumos. Investiţia se ridică la peste 300.000 lei (Foto)

Ema Roman

Polițiștii locali din Târgu Frumos vor normă de hrană. Autoritățile se gândesc dacă le pot oferi!

Marius Parteni

Ședință de C. L. Tg Frumos 26 aprilie 2018 (VIDEO)

Ema Roman
Încarcă...