NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție Știrea zilei

Accident mortal de motocicletă. Tatăl disperat a încercat în zadar să-și resusciteze fiul

Victima de 23 de ani a accidentului mortal de la Liteni – Belceşti nu avea permis de conducere, iar motocicleta era neînmatriculată.

O distracţie de moment l-a costat viaţa pe un tânăr de numai 23 de ani din localitatea Liteni, comuna Belceşti, din judeţul Iaşi. N.M. a luat ieri-dimineaţă motocicleta familiei, care se afla în curtea casei, pentru a face o plimbare prin împrejurimi. Tânărul însă nu avea carnet de conducere şi nici motocicleta nu era înmatriculată.

La un moment dat, nu departe de casă, băiatul a pierdut direcţia şi s-a izbit violent într-un stâlp. Tatăl tânărului, sesizat se pare de zgomot, a venit într-un suflet la locul accidentului. A sunat imediat la 112 şi a cerut disperat ajutor. Până la venirea echipajului, bărbatul s-a străduit să-i facă compresiuni toracice fiului său, în speranţa de a-l ajuta. Manevrele au fost continuate apoi profesionist de personalul medical, însă, din păcate, fără succes.

„A fost trimis elicopterul SMURD cu echipaj la faţa locului. Echipajul l-a găsit pe pacient în stop cardiac din cauza traumei. Tatăl îi făcea compresiuni toracice. S-a continuat resuscitarea, dar, din păcate, fără răspuns“, a declarat Diana Cimpoeşu, coordonator SMURD Iaşi.

Poli­ţiştii au deschis penal sub aspectul săvârşirii faptei de ucidere din culpă, iar medicii legişti urmează să efectueze necropsia pentru a stabili cauza decesului.

ZIARUL DE IASI

Advertisements

Related posts

Căruță lovită de o mașină la Valea Seacă. Căruțașul și șoferul erau băuți

Oana Cordoneanu

O femeie a reclamat că a fost violată. Unul dintre autori ar fi fiul concubinului victimei!

Marius Parteni

O femeie își caută sora din județul Iași care a dispărut după o ceartă cu soțul

Redacția
Încarcă...