NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție Știrea zilei

Accident mortal de motocicletă. Tatăl disperat a încercat în zadar să-și resusciteze fiul

Victima de 23 de ani a accidentului mortal de la Liteni – Belceşti nu avea permis de conducere, iar motocicleta era neînmatriculată.

O distracţie de moment l-a costat viaţa pe un tânăr de numai 23 de ani din localitatea Liteni, comuna Belceşti, din judeţul Iaşi. N.M. a luat ieri-dimineaţă motocicleta familiei, care se afla în curtea casei, pentru a face o plimbare prin împrejurimi. Tânărul însă nu avea carnet de conducere şi nici motocicleta nu era înmatriculată.

La un moment dat, nu departe de casă, băiatul a pierdut direcţia şi s-a izbit violent într-un stâlp. Tatăl tânărului, sesizat se pare de zgomot, a venit într-un suflet la locul accidentului. A sunat imediat la 112 şi a cerut disperat ajutor. Până la venirea echipajului, bărbatul s-a străduit să-i facă compresiuni toracice fiului său, în speranţa de a-l ajuta. Manevrele au fost continuate apoi profesionist de personalul medical, însă, din păcate, fără succes.

„A fost trimis elicopterul SMURD cu echipaj la faţa locului. Echipajul l-a găsit pe pacient în stop cardiac din cauza traumei. Tatăl îi făcea compresiuni toracice. S-a continuat resuscitarea, dar, din păcate, fără răspuns“, a declarat Diana Cimpoeşu, coordonator SMURD Iaşi.

Poli­ţiştii au deschis penal sub aspectul săvârşirii faptei de ucidere din culpă, iar medicii legişti urmează să efectueze necropsia pentru a stabili cauza decesului.

ZIARUL DE IASI

Advertisements

Related posts

Doi vechi clienți ai Poliției au lipici la amenzi. Au fost sancționați pentru consum de alcool și carte de identitate expirată

Marius Parteni

O familie a confiscat o comuna din Iasi. Un functionar le-a asigurat spatele

Redacția

Reacţia PMP Iaşi în urma acuzaţiilor din cadrul şedinţei CJ desfăşurate la Paşcani

Redacția
Încarcă...