NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Accident de muncă în această dimineaţă la o staţie de agregate de pe stradă Gării

Un bărbat angajat al unei societăţi comerciale din municipiul Paşcani a ajuns în această dimineaţă la Spitalul Municipal de Urgenţă Paşcani, în stare gravă după ce a suferit un accident la locul de muncă.  

Victima, în vârstă de 65 de ani, a încercat la primele ore ale dimineţii să pornească o wola. În timp ce îşi desfăşura activitatea la utilaj, bateria a explodat provocându-i leziuni la faţă. Din cele relatate, omul a montat bateria utilajului după care a intenţionat să o cupleze la un redresor. În loc să cupleze mai întâi bateria după care să cupleze redresorul la curent electric, bărbatul a procedat invers, iar în momentul în care a montat cleştii redresorului, bateria a explodat. O componentă l-a lovit la ochi, iar acizii bateriei i-au sărit în faţă.

La faţa locului a fost solicitat un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Paşcani cu medic care au preluat victima şi au transportat-o la Spitalul Municipal de Urgenţă Paşcani. Pacientului i se acordă în acest moment îngrijiri medicale şi cel mai probabil în cursul zilei de astăzi va fi transferat la un spital judeţean pentru consult de specialitate.

  

Accidentul de muncă a intrat şi în atenţia inspectorilor muncii din cadrul compartimentului sănătate şi securitate în muncă care împreună cu Poliţia vor efectua cercetări privind împrejurările în care s-a produs nefericitul eveniment.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Un tânăr din Lespezi prins de polițiști după ce a furat un cal cu o căruță

Redacția

Angajatul unei săli de jocuri acuzat de furtul a 3300 lei

Răzvan Grecu

Pieton lovit pe trecerea de pietoni în Târgu Frumos. Șoferului i s-a întocmit dosar penal!

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site