NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Accident cu victime, după ce un BMW a lovit o căruță la Sirețel

Doi bărbați și o femeie au ajuns la spital în această dimineață, după ce o mașină a lovit o căruță pe raza localității Sirețel.

Un tânăr șofer aflat la volanul unui BMW, datorită vitezei a pierdut controlul volanului și a intrat într-un atelaj condus de un bătrân de 72 de ani care se îndrepta spre câmp pentru a culege porumb. În urma impactului căruțașul, Neculai Grădinaru a sărit din căruță într-un șanț, iar mașina a ajuns pe câmp. Conducătorul auto în vârstă de 19 ani, Robert Andron, o femeie în vârstă de 43 de ani aflată în dreapta cât și bătrânul, toți trei din Sirețel au fost transportați cu ambulanța, cât și de un echipaj Smurd la Spitalul Municipal. Bărbații se aflau în stare gravă, prezentând politraumatisme, iar femeia a fost rănită ușor.

Tânărul avea traumatism cranio-cerebral, stare confuză, traumatism abdominal, fractură omoplat stâng, contuzie bazin.Bătrânul prezenta traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, contuzie bazin și pumn.

  

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Dosar penal pentru Mohammad Murat, după ce ar fi corupt alegătorii cu pliante C.E.C inscripționate cu suma de 10.000 de lei

Redacția

Miere cumpărată cu bani europeni, retrasă din depozite. Produsul ar putea fi contrafăcut

Redacția

UPDATE: Elevă din Pașcani lovită și înjurată de un admirator în fața liceului la care învață

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site