NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

A murit Paul Goma. Era internat într-un spital parizian pentru infecție cu coronavirus

Mariana Sipoș, biografa lui Paul Goma, anunță într-un comunicat remis G4Media.ro că Paul Goma a murit în noaptea din 24 spre 25 martie din cauza infecției cu coronavirus.

Scriitorul era internat într-un spital parizian, mai scrie sursa citată.

Comunicatul integral:

În urma unui mesaj primit din Franța, cu regret si mare durere anunț plecarea dintre noi a marelui scriitor și disident Paul Goma, în noaptea din 24 spre 25 martie 2020. Paul Goma era internat din 18 martie la spitalul La Pitié Salpêtrière, în urma constatării infectării cu virusul ucigaș.

  

Conform informațiilor transmise de echipa medicală care l-a îngrijit, Paul Goma a plecat senin, fără durere și cu sufletul împăcat.

Fiul său, Filip Goma, după ce în urmă cu doi ani și-a pierdut și mama, este foarte tulburat și îndurerat și roagă să nu fie contactat.

Conform indicațiilor lui Filip Goma, respectând dorința tatălui său și ținând cont de restricțiile actuale în vigoare în Franța, trupul lui Paul Goma va fi incinerat, iar urna funerară va fi depusă în Columbarium, la cimitirului Pére Lachaise din Paris.

Dumnezeu sa-l odihnească în pace!

Aprindeți o lumânare sau spuneți o rugăciune pentru odihna sufletului său.

EUROPA LIBERA

Advertisements

Related posts

Hristos a Înviat! Voluntarii din Pașcani și-au respectat angajamentul: Mormintele au fost luminate în noaptea de Înviere!

Marius Parteni

Ce scrii pe declarație pe propria răspundere dacă trebuie să mergi la bancă sau la bancomat

Redacția

ANM: Cum va fi vremea în Moldova în următoarele două săptămâni

Redacția
Încarcă...