NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

A fost inaugurat Serviciul de Paşapoarte de la Paşcani (FOTO)

Vineri, 27 aprilie, la Paşcani a avut loc inaugurarea punctului mobil de preluare a cererilor pentru eliberarea paşapoartelor simple electronice. Acesta a fost deschis pentru a veni în sprijinul cetăţenilor din zonă, deservind populaţia din municipiu şi din cele 20 de comune din vecinătăţile acestuia.

 

„Este un gest de normalitate pe care Guvernul l-a făcut astăzi prin deschiderea acestui punct de lucru al Serviciului de Paşapoarte. Dorim ca cetăţenii din această zonă să-şi poată face acte fără a se mai deplasa la Iaşi”, ne-a declarat Dragomir Tomaşeschi, prefectul judeţului Iaşi.  

  

„Am inaugurat punctul mobil din judeţul Iaşi. Timpul de eliberare a paşaportului de la data depunerii este de 14 zile calendaristice, taxele sunt de 276 lei”,  ne-a precizat Chestor de Poliţie Aurel-Vasile Sime, director general al Direcţiei Generale de Paşapoarte.

Doi angajaţii ai Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenţa a Paşapoartelor Simple Iasi îşi vor desfăşura activitatea în cadrul acestui punct mobil de lucru, amplasat în fostul sediu al Primăriei Paşcani, de pe strada strada Stefan cel Mare, nr.7. Biroul va fi deschis in fiecare zi de joi, intre orele 09.30 – 14.30. La eveniment au participat Chestor de Poliţie Aurel-Vasile Sime – director general al Direcţiei Generale de Paşapoarte, Dragomir Tomaşeschi, prefectul judeţului Iaşi, Cătălin Rusu, director Oficiu Prefectural Paşcani,primarul Grigore Crăciunescu, viceprimarul Neculai Enea, câţiva consilieri locali şi directori de instituţii.

Advertisements

Related posts

Gafele în administrația condusă de primarul Dumitru Pantazi se țin lanț: o altă hotărâre adoptată cu erori crase!

Răzvan Grecu

Primele efecte ale trimiterii în judecată a lotulului „AgroComplex”: secretarul Mircea Zuzan și alți cinci funcționari vor fi suspendați din funcție!

Răzvan Grecu

MDRA interpelat pe tema finanțării unor obiective de investiții din Vânători și Pașcani

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site