RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Schimbări în procesul de solicitare a autorizaţiei de mediu

Deţinătorii de autorizaţii de mediu din judeţul Iaşi sunt aşteptaţi până în această perioadă pentru a solicita la Agenţia pentru Protecţia Mediului viza anuală. Mai exact, viza pentru anul 2019 trebuie cerută cu măcar două luni înainte să exire autorizaţia de mediu.

Prin urmare, pentru a fi în legalitate încă din primele luni anului, firmele trebuie să facă solicitările chiar de acum.

  

Această regulă este nouă, ea fiind publicată în Ordinului nr. 1171/05.11.2018 privind aprobarea procedurii de aplicare a vizei anuale a autorizaţiei de mediu şi autorizaţiei integrate de mediu, publicat în Monitorul Oficial al României Partea pe 15 noiembrie.

„Prezenta procedură reglementează condiţiile de solicitare, de aplicare sau de respingere a vizei anuale a autorizaţiei de mediu şi autorizației integrate de mediu. Precizăm că pentru derularea procedurii de aplicare a vizei anuale nu se percep taxe sau tarife”, au transmis reprezentanţii APM Iaşi.

sursa www.ziaruldeiasi.ro

Related posts

Săptămâna viitoare aduce temperaturi de luna aprilie

Redacția

Drumarii au pornit utilajele! S-a dat ordinul de începere a lucrărilor pentru modernizarea drumului județean Blăgești – Hărmănești – Cotnari!

Marius Parteni

Secretarul Zuzan somează consilierii locali să-și depună rapoartele de activitate pentru anul 2013

Răzvan Grecu
Încarcă...