NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

65 de solicitări la ambulanță în zilele de Crăciun. Bătaie la două discoteci din apropiere de Pașcani cu săbii și cuțite. 6 persoane cu fracturi într-o singură zi după ce au căzut pe gheață

65 de persoane  au avut nevoie, în zilele de Crăciun, de ajutor din partea Serviciului de Ambulanţă Pașcani, un număr foarte mare de cazuri conform medicilor. În mod surprinzător, cadrele medicale de la ambulanţă nu au avut de tratat în primul rând victimele excesului de mâncare, acestea fiind ca număr pe un suprinzător loc trei în topul solicitărilor primite de Crăciun în dispeceratul Ambulanţei pășcănene.

În primul rând au fost solicitări din partea celor care au băut prea mult sau au băut şi s-au luat la bătaie sau i-au luat pe alţii la bătaie. Numărul victimelor înjunghiate a fost de 7.

Două dintre cazurile de agresiune cele mai grave au avut loc în apropiere de Pașcani. Doi frați din Heleșteni au ajuns la spital în prima zi de Crăciun după ce au fost înjunghiați pe raza localității unde locuiesc.

 Pe fondul consumului de alcool, aceştia s-au certat cu alţi tineri din localitatea Ruginoasa. În urma altercaţiei, cei doi au ajuns la spital cu răni grave provocate prin înjunghiere, după ce au fost atacaţi cu săbii şi cuţite. Unul dintre ei în vârstă de 19 ani a suferit o plagă înjunghiată toracică şi una abdominală. A fost operat, starea lui fiind stabilă. Al doilea pacient de 24 de ani se află internat la Clinica de Chirurgie Plastică Iași, având plăgi tăiate la mână.

 Noaptea trecută un tânăr din Hălăucești a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani după ce a fost înjunghiat la o discotecă din localitate cu un cuțit în zona toracică posterioară.

 Străzile și trotuarele din  municipiul Pașcani au devenit un adevărat patinoar, iar în această dimineață au făcut noi victime. Cei care au ieșit din casă cu greu au putut să-și mențină echilibrul. Numai în această dimineață 6 pășcăneni au ajuns la spital după ce au căzut pe gheață. Aceștia au solicitat consultații pentru fracturi de pumn sau de gleznă. Medicii recomandă evitarea deplasărilor, mai ales în cazul persoanelor vârstnice la care, pe fondul osteoporozei, leziunile pot fi severe, iar evoluția grevată de numeroase complicații.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Până când mai puteți depune cereri pentru ajutorul de încălzire?

Irina Gherasim

Ziua Internaţională a Conştientizării Autismului sărbătorită on-line de Școala Specială Pașcani

Iulia Atodiresei

Pășcănenii cu venituri sub 500 lei pe lună vor primi tichete de sărbători de la Primărie

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site