RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

57.000 lei pentru refacerea proiectului privind modernizarea Căminului Cultural Lunca

Proiectul privind reabilitarea Căminului Cultural din suburbia Lunca depus de șefii Primăriei la Compania Națională pentru Investiții are șanse să fie scos la licitație anul viitor prin Serviciul Electronic de Achiziții Publice.

Cu acest argument i-a convins pe consilieri șefii executivului local pentru a aloca suma de 57.000 lei cu scopul de a modifica și completa documentul transmis inițial. Administratorul public Gică Zanet ne-a declarat astăzi că suma a fost alocată pentru actualizarea proiectului, mai exact refacerea unor planșe.

  

“Compania Națională pentru Investiții ne-a transmis un document prin care am fost înștiințați că trebuie făcute modificări și completări la proiect, pentru ca ulterior să fie scos pe SEAP. Probabil este alocată și finanțarea pentru anul viitor”, ne-a declarat Gică Zanet, administratorul public.

Potrivit proiectului realizat în anul 2010 șefii executivului local așteaptă 2,4 milioane lei pentru reabilitarea căminului.    

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

O societate a primăriei plăteşte lefuri mai mari decât veniturile totale

Redacția

Guvernul în exerciţiu a aprobat alocarea a 400 de milioane de lei pentru plata facturilor curente ale primăriilor din ţară

Redacția

Feriți-vă de acest reprezentant de scară: Bloc rămas fără apă, deși locatarii au facturile la zi

Marius Parteni
Încarcă...