RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

5 obiceiuri care îţi garantează eşecul în viaţă

”Succesul nu este final, eşecul nu este fatal – curajul de a continua este important”, spune Winston Churchill. Dacă ai avut parte de eşec în trecut şi nu ai renunţat, eşti mai puternic decât crezi.

  

 

Dacă ai fost dezamăgit recent şi te gândeşti să renunţi, nu o face. Va exista mereu o cale, chiar dacă este mai greu de găsit.

Din păcate, majoritatea oamenilor refuză să facă ceva în ceea ce priveşte eşecurile. În cele din urmă, aceştia renunţă la visele lor şi încetează să lucreze la proiectele care contează pentru ei, scrie gandul.info.

Eşecul este de obicei o experienţă inevitabilă, însă felul în care reacţionezi face diferenţa.
Acestea sunt doar câteva obiceiuri care atrag eşecul şi ce poţi face în privinţa lor.

Lipsa unui plan

Ai mai multe şanse să ai succes în viaţă dacă ai un plan. Nu trebuie să fie perfect, doar să poată fi pus în aplicare. Planul trebuie să fie specific, măsurabil şi încadrat în timp. Nu face planuri generale pentru că sunt şanse mari să le amâni.

Frica de a încerca

Depăşirea fricii de a eşua este primul pas spre succes. Începe să îţi confrunţi fricile şi fă primul pas spre ceea ce vrei să realizezi. Nu rata nicio ocazie de a încerca.

”Indiferent de câte greşeli faci, sau cât de încet progresezi, tot eşti înaintea celor care nici nu încearcă”- Tony Robbins

Renunţarea prea devreme

Cât de hotărât eşti de a-ţi urma visele şi scopurile în viaţă? Unul dintre cele mai importante secrete ale succesului este de a învăţa să treci peste îndoieli. Cei mai mulţi dintre noi renunţăm mult prea devreme la pasiunile noastre. Fiecare om de succes de astăzi are o poveste despre perseverenţă de împărtăşit, iar un astfel de exemplu este Abraham Lincoln. El a avut parte de eşec în afaceri la 21, a pierdut o cursă legislativă la 22, a eşuat din nou în afaceri la 24, a pierdut o cursă a Congresului la 34, la 45 a pierdut o cursă în Senat, nu a reuşit să devină vice-preşedinte la 47, iar la 52 de ani a ajuns Preşedintele Statelor Unite.

Citiți articolul integral pe ZiaruldeIasi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Au început înscrierile pentru examenul de evaluare naţională

Redacția

Prin Palatul Parlamentului, într-un tur virtual. Proiect realizat de Google, în parteneriat cu Camera Deputaţilor

Redacția

Era şofer de camion pe şantier, însă o întâlnire i-a schimbat viaţa. Regizorul Dan Tudor: ”Dacă mă compar cu De Niro, sunt sărac, dacă mă compar cu un coleg de la Naţional, sunt chiar bogat!”

Redacția
Încarcă...