NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

35 de grade la Pașcani. Conducerea Spitalului Municipal distribuie apă pacienților și angajaților

Spitalul Municipal Pașcani s-a pregătit pentru canicula din aceste zile. Pentru a face față codului portacaliu și celor 40 de grade care sunt la Pașcani, conducerea spitalului a achiziționat 7.000 de litri de apă pentru pacienți și angajați. Acestora li s-au repartizat, conform directorului medical Diana Acsinte, câte 1 litru de apă zilnic.

Deasemenea oficialul spitalul a mai spus că instituția medicală este dotată cu aparate de aer condiționat ele fiind suprasolicitate în această perioadă.”Toate spațile unde există pacienți și unde există personal angajat sunt dotate cu aparate de aer condiționat funcționale”, a explicat Diana Acsinte, director medical Spitalul Municipal.

În altă ordine de idei deși temperaturile de afară sunt insuportabile doar un singur pășcănean a fost internat în ultimile zile din această cauză:”În ceea ce privește patologia lefată de caniculă nu am avut cazuri deosebită. Avem doar un singur caz la secția de infecțioase pe caz de insolație”, a mai spus directorul medical al spitalului.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Consumul de Omega-3 ar putea preveni astmul (studiu)

Redacția

Reacția DSP în scandalul unităților de transfuzie: „Cele 10 spitale care nu sunt autorizate sunt de fapt în curs de autorizare sau au obţinut-o deja”

Redacția

Previziunea lui Raed Arafat privind evoluția epidemiei: Ne așteptăm să continue creșterea. Vedem peste o lună

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site