RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Multă birocrație, nimic concret. Primarul va fi mandatat să reprezinte Pașcaniul în Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Salubritate

Conducerea Primăriei a convocat astăzi o nouă ședință extraordinară de CL. A doua în acest mandat al noii conduceri a municipiului. Pe ordinea de zi se află două proiecte de hotărâre prin care Dumitru Pantazi, primarul în funcție, este împuternicit să reprezinte interesele municipalități în raport cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Salubritate (ADIS).

Din păcate de la înființarea acestei asociații și până în prezent nu s-a întâmplat nimic în beneficiul cetățenilor județului, în ceea ce privește gestionarea deșeurilor rezultate din gospodăriile oamenilor.

Consiliul Judeţean Iaşi va depune cererea de finanţare pentru proiectul sistemului de management al deşeurilor la nivel judeţ luna aceasta. Consilierii judeţeni au aprobat în şedinţa extraordinară de joia trecută alocarea a peste 5 milioane euro proiectului, reprezentând partea de cofinanţare a autorităţii locale. De asemenea, plenul va face unele modificări privind sumele aprobate pe o serie de investiţii din proiect, fără a se schimba însă valoarea totală a acestuia, de aproape 70 milioane euro

  

Ordinea de zi este următoarea:

{aridoc engine=”google” width=”650″ height=”450″}images/documente/Dispozitie.doc{/aridoc}

Menționăm că la această ședință nu va participa primarul Dumitru Pantazi care este în concediu de odihnă.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Târgu Frumos: Concurs pentru funcția de inspector la Evidența Persoanelor

Oana Cordoneanu

În plină isterie de coronavirus, Eco Salubritate spală străzile cu apă din lacul Peștișorul! Pintilie a atras atenția că nu e legal!

Răzvan Grecu

Un copac doborât a blocat panta Republicii. Angajații Primăriei au oprit lucrările din cauza unui roi de albine (FOTO – VIDEO)

Marius Parteni
Încarcă...