NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Multă birocrație, nimic concret. Primarul va fi mandatat să reprezinte Pașcaniul în Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Salubritate

Conducerea Primăriei a convocat astăzi o nouă ședință extraordinară de CL. A doua în acest mandat al noii conduceri a municipiului. Pe ordinea de zi se află două proiecte de hotărâre prin care Dumitru Pantazi, primarul în funcție, este împuternicit să reprezinte interesele municipalități în raport cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Salubritate (ADIS).

Din păcate de la înființarea acestei asociații și până în prezent nu s-a întâmplat nimic în beneficiul cetățenilor județului, în ceea ce privește gestionarea deșeurilor rezultate din gospodăriile oamenilor.

Consiliul Judeţean Iaşi va depune cererea de finanţare pentru proiectul sistemului de management al deşeurilor la nivel judeţ luna aceasta. Consilierii judeţeni au aprobat în şedinţa extraordinară de joia trecută alocarea a peste 5 milioane euro proiectului, reprezentând partea de cofinanţare a autorităţii locale. De asemenea, plenul va face unele modificări privind sumele aprobate pe o serie de investiţii din proiect, fără a se schimba însă valoarea totală a acestuia, de aproape 70 milioane euro

  

Ordinea de zi este următoarea:

{aridoc engine=”google” width=”650″ height=”450″}images/documente/Dispozitie.doc{/aridoc}

Menționăm că la această ședință nu va participa primarul Dumitru Pantazi care este în concediu de odihnă.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Ce taxe vor fi eliminate la Serviciul de permise şi înmatriculări

Redacția

Adunarea Generală a Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor din România

Redacția

Spotul de campanie al primarului Dumitru Pantazi este plin de minciuni: suburbiile au apă și canalizare, iar iluminatul stradal modern este pe fiecare stradă din Pașcani!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site