RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pietoni pentru 90 de zile pentru că s-au urcat băuți la volan sau au călcat pedala de accelerație prea tare

Numărul mare de accidente rutiere petrecute în ultima lună de zile pe drumurile din zona Pașcani au dus la organizarea unor acțiune complexe în weekendul ce a trecut de către agenții de la Biroul Rutier Pașcani.

Acțiunile din cele trei zile au vizat fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor și depistarea șoferilor care comit infracțiuni sau se urcă la volan după ce au consumat alcool.

Cu acest prilej patru conducători auto au rămas pietoni pentru o perioadă de cel puțin 90 de zile. Unul dintre aceștia a fost implicat într-un accident rutier în satul Conțești. Altul, din Hârlău, a fost depistat în Hălăucești cu o îmbibație alcoolică de 0,34 miligrame în aerul expirat.

  

Alți doi șoferi au depășit cu 50 respectiv 60 kilometri viteza legală în localități. În total polițiștii au aplicat 108 sancțiuni, valorea amenzilor fiind de peste 20.000 lei.  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Klaus Iohannis: Dacă situația se va înrăutăți nu voi ezita să declar din nou stare de urgență

Redacția

Consilierul Sorin Olariu după ce a studiat rapoartele de control ale ISU: „ În momentul ăsta, din punctul meu de vedere, evacuarea este inevitabilă!” (DOC)

Răzvan Grecu

“Colectează selectiv”! O nouă campanie anunțată de Primărie, în loc de pubele moderne și condiții civilizate de colectare!

Marius Parteni
Încarcă...