NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pietoni pentru 90 de zile pentru că s-au urcat băuți la volan sau au călcat pedala de accelerație prea tare

Numărul mare de accidente rutiere petrecute în ultima lună de zile pe drumurile din zona Pașcani au dus la organizarea unor acțiune complexe în weekendul ce a trecut de către agenții de la Biroul Rutier Pașcani.

Acțiunile din cele trei zile au vizat fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor și depistarea șoferilor care comit infracțiuni sau se urcă la volan după ce au consumat alcool.

Cu acest prilej patru conducători auto au rămas pietoni pentru o perioadă de cel puțin 90 de zile. Unul dintre aceștia a fost implicat într-un accident rutier în satul Conțești. Altul, din Hârlău, a fost depistat în Hălăucești cu o îmbibație alcoolică de 0,34 miligrame în aerul expirat.

Advertisements
  

Alți doi șoferi au depășit cu 50 respectiv 60 kilometri viteza legală în localități. În total polițiștii au aplicat 108 sancțiuni, valorea amenzilor fiind de peste 20.000 lei.  

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Start activități în aer liber! Parcul Municipal Peștisorul luat cu asalt de pășcăneni

Teona Gherasim

Topul celor mai bine plătiți angajați din administrația Pantazi în 2012: Surpriză, primarul ocupă doar poziția a VI-a! Vezi cine câștigă cei mai mulți bani! (VIDEO)

Răzvan Grecu

Gabriela Nedelcu a promovat știrea falsă cu casca din urechea lui Klaus Iohannis

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site