RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

20 de sfaturi de la oameni trecuţi de 60 de ani

Ţi se pare că nu ai timp niciodată pentru tine, totul în jur este urât şi deprimant sau visezi să faci ceva anume dar continui să amâni la nesfârşit să pui în aplicare? Următoarele sfaturi sunt pentru tine.

  

 

Mai mulţi oameni de peste 60 de ani au fost întrebaţi următorul lucru: ”Ce sfat ai da celor care au jumătate din anii tăi?”. Cu toate că întrebarea ar putea părea simplă, răspunsurile ar putea să vă surprindă.

1.Oamenii spun mereu ”Ai grijă să îţi alegi un loc de muncă la care faci ce îţi place”, însă acesta nu este cel mai bun sfat. Jobul potrivit este cel pe care îl iubeşti în unele zile, îl tolerezi de cele mai mult ori şi care îţi permite să-ţi plăteşti facturile. Aproape nimeni nu are un loc de muncă care să-i placă în fiecare zi.

2. Anii trec foarte repede. Nu te căsători foarte tânăr. Trăieşte-ţi viaţa. Mergi în multe locuri. Trăieşte-ţi viaţa. Fă-ţi bagajele şi mergi unde îţi permiţi. Atâta timp cât nu depind alţii de tine, nu cumpăra lucruri, alege să călătoreşti.

3. Nu lua viaţa prea mult în serios. Chiar dacă lucrurile par rele şi totul pare să fie fără speranţă, încearcă să râzi în faţa ridicolului vieţii.

4. Un prieten adevărat va veni în fugă dacă îl suni la 2 noaptea. Toţi ceilalţi sunt doar cunoştinţe.

5. Cea mai importantă personă din viaţa ta este cea care a acceptat să îşi petreacă viaţa alături de tine. Ţine minte acest lucru.

Citiți articolul integral pe Gandul.info           

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Beneficiile uriase ale uleiului de argan! Uite cat este de eficient!

Redacția

Cum a încercat studenta din Suceava să ascundă crima oribilă pentru care a primit 20 de ani de închisoare

Redacția

Anunț de mediu-Societatea comercială SC Infostar SRL

Redacția
Încarcă...