RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

2.400 de trandafiri și alte soiuri de flori, vor înlocui ornamentul floral moștenit de actuala administrație. Plombatul străzilor în cartiere nu începe mai devreme de 15 mai

Angajații de la spații verzi împreună cu beneficiari ai ajutorului minim garantat au săpat în această săptămână toate locațiile unde an de an sunt puse flori. Concomitent cu aceste lucrări au fost plantați și trandafirii, care din acest an vor înlocui ornamentul floral preferat de fosta administrație, din perioada 2008-2012.

Nu mai puțin de 2.400 de butași de trandafiri, de toate culorile, vor fi scoși din seră pe spațiile destinate ornamentului floral. De asemenea municipalitatea va mai folosi și alte soiuri de flori pentru înfrumusețarea municipiului.  

 Cât privește campania de plombare în cartiere această acțiune nu va începe mai devreme de 15 mai. Viceprimarul Vasile Axinte spune că până la această dată se va acționa pe principalele străzi din municipiu.Din cele 3200 tone de mixtură asfaltică contractată până la această dată a fost cosumată jumătate din ea. Viceprimarul spune că sunt șanse ca această să asigure turnarea unui strat de asfalt pe o altă stradă importantă din municipiu. 

  

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

În luna februarie temperaturile vor fi mai ridicate decât valorile normale

Redacția

Secretarul Primăriei Pașcani sare la gâtul consilierilor, în apărarea primarului. Motivul? Legea salarizării!

Marius Parteni

Administratorul public dezinformează populația! Pintilie îi explică, Vlasie îl contrazice!

Marius Parteni
Încarcă...