NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

1,3 candidați pe un loc la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți

Astăzi, 28 septembrie, de la 9.30 la 13.00, în holul Casei de Cultură „M. Sadoveanu” din Pașcani s-a desfășurat Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți, organizată de Agenția Locală pentru Ocuparea Forței de Muncă Pașcani. Aproximativ 380 de persoane, din care 271 absolvenți de studii medii sau superioare, au vizitat standurile celor 38 de agenți economici care au pus la dispoziție 278 de locuri vacante. 

Au fost prezente mai multe societăți comerciale din Pașcani. Cele mai multe locuri de muncă le-au oferit cei de la ProInvest Group (35) și REMAR SA (32), urmate de ADEMS, TE ROX Prod, Kosarom, RomPak și altele. Majoritatea locurilor de muncă au fost în industria textilă (confecționere), industria prelucrătoare (sudori, lăcătuși mecanici, tâmplari) și în alimentație și servicii (brutari, ospătari etc). Aproximativ 10 posturi vacante au fost destinate absolvenților de studii superioare tehnice.

Până la închiderea Bursei, 245 de candidați au fost selectați în vederea încadrării în viitorul apropiat. Doar cinci dintre aceștia au fost angajați pe loc.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Orange, Vodafone şi Telekom, amendate fiindcă nu au investit în extinderea reţelei

Redacția

Programul Rabla pentru electrocasnice 2021 ar trebui să înceapă în luna aprilie. Valoarea voucherelor, între 200 şi 500 de lei

Redacția

Un cuplu din apropiere de Pașcani a investit sute de mii de lei într-o pasiune. Acum sunt singurii din zonă care au o astfel de afacere

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site