RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

1,3 candidați pe un loc la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți

Astăzi, 28 septembrie, de la 9.30 la 13.00, în holul Casei de Cultură „M. Sadoveanu” din Pașcani s-a desfășurat Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți, organizată de Agenția Locală pentru Ocuparea Forței de Muncă Pașcani. Aproximativ 380 de persoane, din care 271 absolvenți de studii medii sau superioare, au vizitat standurile celor 38 de agenți economici care au pus la dispoziție 278 de locuri vacante. 

Au fost prezente mai multe societăți comerciale din Pașcani. Cele mai multe locuri de muncă le-au oferit cei de la ProInvest Group (35) și REMAR SA (32), urmate de ADEMS, TE ROX Prod, Kosarom, RomPak și altele. Majoritatea locurilor de muncă au fost în industria textilă (confecționere), industria prelucrătoare (sudori, lăcătuși mecanici, tâmplari) și în alimentație și servicii (brutari, ospătari etc). Aproximativ 10 posturi vacante au fost destinate absolvenților de studii superioare tehnice.

Până la închiderea Bursei, 245 de candidați au fost selectați în vederea încadrării în viitorul apropiat. Doar cinci dintre aceștia au fost angajați pe loc.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Speranța unui an de producție bună în agricultură

Redacția

Micii fermieri vor putea face parte din coopertive agricole şi vor beneficia de scutiri de impozit

Redacția

Ministrul Muncii: Companiile româneşti afectate de sancţiunile internaţionale impuse Rusiei ar putea beneficia de şomaj tehnic

Redacția
Încarcă...