RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

​Business report 25 de moldoveni au rămas în Austria fără provizii: peste o tonă de mâncare și băutură. 12 firme înscrise, 11 respinse, câștigă firma PNL. IKEA România admite problemele cu aprovizionarea. Tanczos Barna, despre taxarea centralelor de apartament

Producător dintr-o piață din București: ”Trăim cu frica să nu ne închidă cu totul!” ● Tanczos Barna: În blocurile noi să nu mai punem centrale individuale. Ce spune ministrul despre taxarea centralelor de apartament ● Scriitorul Radu Paraschivescu restituie şi el decoraţia primită de la preşedintele Iohannis ● 25 de moldoveni plecați în Franța au rămas în Austria fără provizii: peste o tonă de mâncare și băutură ● Istoria unei infamii: dreptul de a renunța voluntar la titlul de doctor, promovat de ministrul Sorin Cîmpeanu în 2014, produce efecte juridice după 7 ani ● Ursul care împarte lumea ● Revoltător: 12 firme înscrise, 11 respinse, câștigă firma PNL ● IKEA România recunoaște că a avut probleme cu aprovizionarea ● Comuna “din București” care a depășit 100.000 de locuitori ● Guvernul nu mai are bani de pensii şi salarii? Unde se duc atunci 70% din veniturile bugetare? ● Codul rutier se modifică: Apare o nouă limită de viteză pentru depășirea căreia șoferii vor risca suspendarea permisului timp de patru luni.

Producător care vinde într-o piață din București: ”Trăim cu frica să nu ne închidă cu totul!” Ofensiva inspectorilor ANPC care închid piață după piață în Capitală i-a făcut pe producătorii români să se întrebe dacă acțiunile nu au în spate un interes ascuns de a speria consumatorii și de a pune într-o lumină proastă piețele agroalimentare.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ce a declarat Simona Halep după calificarea în turul doi de la US Open

Redacția

Tensiuni PNL-PSD după un eveniment al Ambasadei SUA la Iași. Ce acuzații sunt aduse

Redacția

Lady Gaga ar putea fi Harley Quinn în viitorul film „Joker”, care va fi un musical​

Redacția
Încarcă...