RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Demers guvernamental pentru Colegiul Ștefan cel Mare din Hârlău și baza sportivă din Plugari

În şedinţa Senatului de luni, 3 iunie 2013, senatorul PSD, Florin Constantinescu, a adresat Guvernului României două întrebări şi o interpelare, având ca obiect atât probleme locale, cât şi probleme centrale.

 

Prima întrebare a fost adresată Ministerului Educaţiei Naţionale, având ca obiect reabilitarea şi modernizarea Colegiului Naţional Ştefan cel Mare din Hârlău, judeţul Iaşi.Senatorul Florin Constantinescu a menţionat faptul că, pentru buna desfăşurare a activităţii didactice a elevilor care studiază în această unitate, sunt necesare lucrări de reabilitare şi modernizare. De asemenea, sunt necesare lucrări de reparaţii la acoperişul clădirii.

  

Senatorul Florin Constantinercu a solicitat Ministerului Educaţiei să dispună alocarea sumei de 500 mii lei pentru reabilitarea şi modernizarea Colegiului Naţional Ştefan cel Mare din Hârlău, judeţul Iaşi.

 

Cea de-a doua întrebare a fost adresată Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, având ca obiect continuarea lucrărilor de execuţie la Baza sportivă din comuna Plugari, judeţul Iaşi.Conform Hotărârii de Guvern nr. 1307 din 4 noiembrie 2009 pentru implementarea Programului de dezvoltare a infrastructurii şi a unor baze sportive din spaţiul rural, în anul 2011, în Plugari, a început construirea unei baze sportive tip I, prevăzută cu un teren de fotbal modern echipat cu vestiare şi pistă de alergat.

De asemenea, baza sportivă va mai beneficia şi de o instalaţie de nocturnă şi de o tribună cu 150 de locuri. Lucrările de execuţie sunt efectuate pe jumătate, iar pentru finalizarea lor mai este necesară suma de 400 mii lei. Senatorul Florin Constantinescu a solicitat Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice alocarea sumei necesare finalizării acestei lucrări.

Related posts

Ar trebui ca Dumitru Pantazi să renunțe la pensia specială? Primarul orașului Ulmeni, Lucian Morar, a renunțat la aceasta printr-o declarație notarială!

Răzvan Grecu

A apărut scrisoarea anti-Dragnea. Paul Stănescu, Firea şi Ţuţuianu îi cer demisia lui Dragnea şi o propun pe Dăncilă şef interimar. Dragnea a convocat CEX-ul

Redacția

Victor Ponta a demisionat. “Îmi depun mandatul împreună cu Guvernul”. Klaus Iohannis va numi un prim-ministru interimar

Redacția
Încarcă...