RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

“Cupa 1 iunie” la handbal organizată de Colegiul Unirea. Excursie la Palatul și Centrul Cultural Ruginoasa cu ocazia Zilei Copilului

Azi, 31 mai 2013, la Colegiul Tehnic “‘CF Unirea” a avut loc un concurs de desene cu tema : “ Europa, casa noastra” la clasa a V-a , sub coordonarea profesoarei Elefteriu Crina. Desenele si posterele realizate de elevi s-au remarcat prin imaginatie, stil si culoare.

Aceeasi copii au conturat traditiile , personalitatile, peisajele si orasele din Marea Britanie sub forma unor ample expozitii cu postere.
Elevii din clasa a VI-a si-au etalat talentul prin prezentarea artistica si geografica a Ungariei,sub coordonarea profesoarei Marcu Carmen.Copiii care s-au remarcat in cadrul acestei activitati au fost: Spulber Georgiana, Hulubenco Ana- Maria, Costan Bianca, Prisacariu Bogdan, Surugiu Diana, Husanu Lucian.
Data de 1 iunie 2013 – Ziua Copilului – este prilej de a sarbatori copilaria, de a aprecia si iubi copiii si de ce nu , a-i pregati pentru un viitor luminos si fericit. In acest sens,  profesoara Elefteriu Crina organizeaza o excursie cu clasa a V-a, drept recompensa  pentru implicarea si rezultatele frumoase ale elevilor la Palatul si Centrul Cultural Ruginoasa.
Deasemenea, elevii de gimnaziu vor participa la competitia de handbal “ Cupa 1 Iunie” organizata de Colegiul Unirea si coordonata de profesoara Turcu Alina.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  

Related posts

Raluca Turcan nu exclude repetarea anului școlar din cauza epidemiei de coronavirus

Redacția

Află ce specializări pune la dispoziție Colegiul Tehnic CF Unirea, pentru anul școlar 2015-2016

Ema Roman

Dupa mini-vacanta de Ziua Nationala, mii de elevi si liceeni ieseni intra direct in simularile examenelor nationale

Redacția
Încarcă...