NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Ziua Copilului a sosit mai devreme pentru elevii claselor primare de la Liceul Teoretic „Miron Costin”

„Ziua copilului” este un prilej mult așteptat de copiii pășcăneni să-și exprime bucuria. Excepție nu fac nici cei încadrați în instituțiile de învățământ care, anul acesta, au avut ocazia de a serba „1 iunie” cu o zi mai devreme. 

 

Astfel s-a întâmplat și în cazul Liceului Teoretic „Miron Costin”, unde, începând cu orele 10.00, elevi ai claselor I-IV au sărbătorit într-un mod inedit și interasant această zi dedicată lor.

  

Cei mai mari s-au îmbrăcat în clovni, prințese, spiriduși și au împărțit dulciuri colegilor de la clasele mai mici, spre încântarea acestora.

Apoi, în jurul orelor 10.30, toți elevii de clasele primare, însoțiți de învățătorii și profesorii lor, au ieșit afară, acolo unde au desfășurat activități specifice jocului.

Advertisements

Elevii de clasa I au participat la concursuri de realizare a desenelor pe asfalt, elevii de clasa a II-a au practicat jocul cursei cu obstacole, cei de clasa a III-a au organizat un concurs de role, iar elevii de clasa a IV-a au făcut o piniata.

Advertisements

„Am trăit momente deosebite alături de copii, cu toții au pus multă pasiune în tot ce au făcut astăzi. Când ne-a fugărit ploaia ne-am retras în sala de sport și în sălile de clasă.”, a declarat Mihaela Anușca, directorul adjunct al Liceului Teoretic „Miron Costin” din Pașcani.  

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Prima din cele patru tranșe ale ajutorului în valoare de 250 de lei

Redacția

Zeci de pășcăneni au rămas fără apă potabilă

Irina Gherasim

Burse de studiu pentru romi

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site