NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Ziua Copilului a sosit mai devreme pentru elevii claselor primare de la Liceul Teoretic „Miron Costin”

„Ziua copilului” este un prilej mult așteptat de copiii pășcăneni să-și exprime bucuria. Excepție nu fac nici cei încadrați în instituțiile de învățământ care, anul acesta, au avut ocazia de a serba „1 iunie” cu o zi mai devreme. 

 

Astfel s-a întâmplat și în cazul Liceului Teoretic „Miron Costin”, unde, începând cu orele 10.00, elevi ai claselor I-IV au sărbătorit într-un mod inedit și interasant această zi dedicată lor.

  

Cei mai mari s-au îmbrăcat în clovni, prințese, spiriduși și au împărțit dulciuri colegilor de la clasele mai mici, spre încântarea acestora.

Apoi, în jurul orelor 10.30, toți elevii de clasele primare, însoțiți de învățătorii și profesorii lor, au ieșit afară, acolo unde au desfășurat activități specifice jocului.

Elevii de clasa I au participat la concursuri de realizare a desenelor pe asfalt, elevii de clasa a II-a au practicat jocul cursei cu obstacole, cei de clasa a III-a au organizat un concurs de role, iar elevii de clasa a IV-a au făcut o piniata.

„Am trăit momente deosebite alături de copii, cu toții au pus multă pasiune în tot ce au făcut astăzi. Când ne-a fugărit ploaia ne-am retras în sala de sport și în sălile de clasă.”, a declarat Mihaela Anușca, directorul adjunct al Liceului Teoretic „Miron Costin” din Pașcani.  

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

SCENARIU NEGRU pentru BUGETARI. Guvernul ia în calcul CONCEDIERI MASIVE în 2018: „Din 100 de angajaţi, 60-70 muncesc, restul – pe internet”

Redacția

Moş Nicolae la Centrul de Zi „Sf. Francisc” din Hălăuceşti

Redacția

Centru de îngrijire la domiciliu pentru vârstnicii din Mircești și Hălăucești

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site