RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Proiect educativ internațional la Colegiul „Unirea” din Pașcani

Colegiul Tehnic CF “Unirea” este gazda unei întâlniri din cadrul proiectului “Orientarea profesională a persoanelor cu dizabilităţi” (PROD)în perioada 11 – 14 decembrie 2012. Astăzi, o delegație formată din cinci membri din Spania, Anglia, Cehia, Polonia, Bulgaria alături de partenerii din  România au derulat activități atât în cadrul colegiului, cât și la partenerii locali.

Proiectul are ca grup ţintă persoanele cu dizabilităţi, iar obiectivul  principal este identificarea de bune practici în orientarea profesională a persoanelor cu dizabilităţi, care va contribui la îmbunătăţirea competenţelor organizaţiilor publice şi private şi ale ONG-urilor. Va dura doi ani (până în luna iulie 2013) şi are planificate în agenda de lucru întâlniri transnaţionale în toate ţările participante. Echipa de proiect de la Colegiul Tehnic de Căi Ferate „Unirea” Paşcani a realizat mai multe materiale pentru a face cunoscute rezultatele activităţii de cercetare a situaţiei existente a persoanelor cu dizabilităţi atât la nivel naţional, cât şi la nivel local şi în cadrul şcolii. Aceasta este alcătuită din profesor Liliana Centea, director Colegiul Unirea, profesor Emilia Coșniță, profesor Valerica Crețu și profesor Cristina Brânză.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  

Related posts

Inspectoratul Şcolar organizeză la Paşcani o dezbatere cu peste 200 de invitaţi

Ema Roman

Elevii vor primi începând din această săptămână mere la şcoală

Redacția

Doi tineri din Paşcani, de vorbă cu Ministrul Educaţiei. Au participat la Adunarea Generală a Consiliului Național al Elevilor, de la Oradea

Teona Gherasim
Încarcă...