RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Doctorul Gheorghe Vârlan în consilul de administrație al Spitalului Municipal de Urgență Pașcani

În ședința ordinară de Consiliu Local de joi 29 noiembrie, pe ordinea de zi s-a aflat un proiect de hotărâre privind numirea reprezentanților Consiliului Local în Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal de Urgență Pașcani. Practic s-a completat Consiliul de Administrație după înaintarea demisiei actualului administrator public al Primăriei, Gică Zanet.

Primarul Dumitru Pantazi a propus ca înlocuitor pe Gheorghe Vârlan de profesie doctor. „La acest proiect de hotărâre vin cu o propunere. Aș dori să-l numesc membru pe doctorul Vârlan. Are o meserie în spate de medicină și consider că ar fi o propunere bună”, a precizat primarul Dumitru Pantazi. Restul consilierilor locali au fost de acord cu decizia edilului șef aprobând proiectul de hotărâre cu propunerea făcută, nefiind și alte propuneri.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  

Related posts

Primăria vrea să premieze cu 300 de lei cuplurile care aniversează 50 de ani de căsătorie. Deocamdată sunt înscrise doar 26 de cupluri, iar banii sunt prevăzuţi pentru 50! Pantazi darnic: 72 de lei meniul pentru o singură persoană!

Răzvan Grecu

Atenție, șoferi! Transport agabaritic în zonă, în perioada 8-17 aprilie

Redacția

Dionisie Afloroaei, fostul consilier al primarului, este avocatul Legume SA în procesul cu municipalitatea! Pantazi a negat că ar controla societatea prin interpusul său, Florin Stanciu!

Răzvan Grecu
Încarcă...