RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria vrea să premieze cu 300 de lei cuplurile care aniversează 50 de ani de căsătorie. Deocamdată sunt înscrise doar 26 de cupluri, iar banii sunt prevăzuţi pentru 50! Pantazi darnic: 72 de lei meniul pentru o singură persoană!

Consilierii locali vor avea mâine pe masa de lucru un proiect de hotărâre iniţiat de primarul Dumitru Pantazi care prevede premierea cuplurilor ce aniversează 50 de ani.

Până acum au fost identificate doar 26 de cupluri care îndeplinesc această condiţie, însă până pe data de 1 Decembrie cei eligibili se pot adresa Compartimentului Cultură, Culte şi Sport pentrua fi luaţi în evidenţă.

 Edilul şef speră ca legislativul să aprobe ca fiecare cuplu să primească 300 de lei, un buchet de flori în valoare de 40 de lei, o diplomă de 2,2 lei şi o fotografie de 3 lei.

  

 Deasemeni Dumitru Pantază vrea să invite cuplurile aniversate la o masă festivă pentru care a considerat că ar fi necesari 7.240 de lei, adică 72 de lei de meniu, preţ considerat exagerat, pe bună dreptate, de către unii consilieri locali din Comisia Juridică a Consiliului Local.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Contractele încheiate de ApaVital cu cetățenii sunt nule! Vezi de ce! (Doc)

Răzvan Grecu

Drumarii au pornit utilajele de deszăpezire. La Pașcani Primăria se declară pregătită. Spitalul asaltat de pacienți cu luxații

Teona Gherasim

Lobby făcut de fostul consultant politic al lui Dumitru Pantazi pentru convențiile individuale propuse de ApaVital (DOC)

Marius Parteni
Încarcă...