NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Ziua Mondială a Femeilor din Mediul Rural, sărbătorită la Centrul Cultural Ruginoasa

15 octombrie este Ziua Mondială a Femeilor din Mediul Rural.

Consiliul Județean Iași prin Camera Agricolă Județeană, în parteneriat cu Primăria comunei Ruginoasa prin Centrul Cultural, Asociația Femeilor și Familiilor din Mediul Rural, Agenția Județeană pentru Prestații și Indemnizații Sociale Iași, Asociația Presei Agricole din România vor organiza un eveniment special cu ocazia Zilei Mondiale a Femeii din Mediul Rural. Acțiunea va avea loc pe data de 15 octombrie 2014, în Sala Mare a Centrului Cultural Ruginoasa. Deschiderea oficiala va avea loc la ora 10:00.

În cadrul acestui eveniment va avea loc organizarea unei expoziții de produse realizate de femeile din mediul rural (pictură, artizanat, produse culinare, etc). Totodată vor fi organizate comunicări privind modalități de sprijinire a femeilor din mediul rural de către instituțiile prezente la acțiune.

  

Evenimentul, este la a II- a editie și face parte din seria de acțiuni privind susținerea dezvoltării durabile a spațiului rural și a promovării tradițiilor, intreprinse de Consiliul Județean Iași prin Camera Agricolă Județean Iași.

Pentru prima dată Ziua Mondială a Femeilor din Mediul Rural a fost marcată la 15 octombrie 2008, după stabilirea ei de către Adunarea Generală a ONU.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Fermierul care și-a transformat casa în cămin pentru 127 de oameni ai străzii

Redacția

Venituri mai mari pentru cei care se pensionează acum: „Cine a depus dosarul să şi-l retragă“

Redacția

Documentar incendiar despre pedofilia din cadrul Bisericii Catolice

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site