NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

„Ziua Europei” sărbătorită la Cozmești prin activități culturale

Profesori și elevi de la trei unități de învățămât din zona Pașcani au participat astăzi la manifestările prilejuite de “Ziua Europei” organizate la școala Cozmești. Evenimentul a fost pregătit de conducerea acestora sub titulatura “Ziua Europei – este și ziua ta”. Au răspuns invitației cadre didactice și copii de la Liceul Tehnologic Valea Seacă și Conțești, dar și de la liceul Bogdan Vodă din Hălăucești.

 

 Tradițiile din zona Moldovei au fost cele puse în scenă de către copii. Nu au lipsit scenete în limba franceză, iar corurile au cântat pentru cei care au luat loc în sală. În cadrul evenimentului a fost organizată și o expoziție intitulată “Cel mai frumos ou”. Profesora de limba română, Ana Luiza Boboc, consilier educativ al școlii Gimnaziale Cozmești s-a declarat încântată de această acțiune și de rezultatul parteneriatului cu unitățile de învățământ participante.  

  

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Advertisements

Related posts

CONCURS DE SELECŢIE pentru admiterea la Centrul de Excelenţă Iaşi, filiala Pașcani

Redacția

Soluție pentru întoarcerea la ore în toamnă: Fiecare școală să decidă singură cum începe cursurile. Anisie: „Luăm în calcul”

Redacția

Şcoala Gimnazială Ruginoasa va purta numele domnitorului Alexandru Ioan Cuza

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site