NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Zile de foc pentru pompierii pășcăneni

Secția de Pompieri Pașcani a fost solicitată în ultimele trei zile pentru a stinge mai multe incendii. Nu au existat victime, iar pompierii au reușit să stingă flăcările pentru a nu se propaga în zonele învecinate.

Vineri, 3 iunie, ora 14:27, Secţia de Pompieri Paşcani  a intervenit in satul Hârtoape, comuna Vânători, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. Au ars: acoperişul anexei din astereală de lemn pe o suprafaţă de aproximativ 120 mp, tavanul din scândură pe o suprafaţă de 60 mp , un toc de geam, şi 100 kg textile. Cauza probabilă a incendiului a fost un coş de fum amplasat necorespunzător faţă de materialelele combustibile.

 Sâmbătă, 4 iunie, ora 21:26, Secţia de Pompieri Paşcani  a intervenit în satul Valea Seacă, comuna Valea Seacă, pentru stingerea unui incendiu  izbucnit la o groapă de gunoi. Au ars aproximativ 2 tone deşeuri menajere. Cauza probabilă a incendiului a fost focul deschis în spaţii deschise.

  

 Duminică, 5 iunie, ora 14:32,  Secţia de Pompieri Paşcani  a intervenit în municipiul Paşcani, strada Gării, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată. Au ars aproximativ 500 m2 vegetaţie uscată. Cauza probabilă a incendiului a fost fumatul în locuri nepermise sau neamenajate corespunzător.

 Tot duminică, 5 iunie, ora 22:00,  Secţia de Pompieri Paşcani  a intervenit în municipiul Paşcani, pentru asigurarea măsurilor specifice de protecţie împotriva incendiilor cu ocazia Zilelor Municipiului Paşcani.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

PREVENIREA INFRACŢIUNILOR CONTRA PATRIMONIULUI LA PAŞCANI

Ema Roman

Autorii furtului din Alexandru Ioan Cuza, prinşi de poliţişti! Au fost reţinuţi şi sunt cercetaţi pentru tâlhărie calificată! Iată informaţii noi din cadrul anchetei!

Ema Roman

Încă o lovitură pentru un membru al clanului Nunucă din Moțca

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site