NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Zelenski: Se vorbeşte mult despre tancurile moderne de care avem nevoie. Încă lucrăm la acest lucru

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a sugerat marţi seară că încă nu există o decizie occidentală concretă cu privire la furnizarea de tancuri moderne pentru Ucraina, ci mai degrabă „o mulţime de eforturi, cuvinte şi promisiuni”, şi a subliniat că nevoia ţării sale este mai mare decât 5-10-15 tancuri.

Volodimir ZelenskiFoto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

„Se vorbeşte mult despre tancuri. Despre tancurile moderne de care avem nevoie. Şi despre cum să umplem acest deficit. O mulţime de eforturi, cuvinte şi promisiuni. Dar este important să vedem realitatea: nu este vorba despre cinci sau zece sau cincisprezece tancuri. Nevoia este mai mare. În fiecare zi facem tot ce este necesar pentru a umple deficitul. Şi sunt recunoscător tuturor celor care ne sprijină în acest sens”, a spus Volodimir Zelenski în discursul nocturn de marţi, potrivit News.ro.

  

În condiţiile în care atenţia din ultimele zile s-a concentrat pe eforurile diplomatice şi presiunile la care este supusă Germania pentru a aproba trimiterea în Ucraina a tancurilor Leopard 2, Volodimir Zelenski a subliniat că „discuţiile trebuie să se încheie cu decizii” care să întărească apărarea Ucrainei.

Advertisements
Advertisements

„Aliaţii noştri au numărul necesar de tancuri”,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Marți începe Campionatul European de înot pentru juniori, la care participă și dublul campion mondial David Popovici/ 26 de sportivi români intră în competiția de la Otopeni

Redacția

Un ministru demis al liberalilor pune paie pe foc: Toată conducerea PNL ar trebui să îşi dea demisia

Redacția

Reacții politice după moartea Reginei Elisabeta

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site