RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Zelenski, după vizitele pe front: „Am conturat mai multe poziţii prioritare cu luptătorii. Ceea ce trebuie făcut se va face”

Preşedintele Volodimir Zelenski i-a informat pe ucraineni în discursul său de marţi seara că a revenit în Kiev după ce a fost două zile la rând pe linia frontului, în Donbas şi regiunea Zaporojie, unde a stat de vorbă cu militarii şi comandanţii din teren, cărora le-a promis că toate solicitările lor le vor fi transmise partenerilor internaţionali, iar în paralel Ucraina va începe producţia proprie de armament, potrivit News.ro.

Volodimir ZelenskiFoto: Ukraine Presidency / Zuma Press / Profimedia

„Încheiem această zi în capitala Kiev. Două zile în Donbas, în regiunea Zaporojie. (Am vizitat) 13 brigăzi de luptă. Am fost împreună cu generalii Sîrski, Tarnavski, Sodol. Am discutat cu comandanţii de brigăzi şi cu combatanţii”, a spus Zelenski.

  

„Toate solicitările soldaţilor vor fi adresate generalilor de rang înalt, oficialilor guvernamentali şi partenerilor noştri internaţionali. Vor exista noi provizii”, a asigurat Zelenski.

Advertisements

„Foarte important, vom începe să ne producem armele şi am identificat mai multe elemente prioritare împreună cu soldaţii. Aceasta este ceea ce trebuie făcut. O vom face! Şi asta foarte curând. Ne-am pregătit deja pentru asta astăzi”, a arătat liderul de la Kiev.

Advertisements

Preşedintele a anunţat totodată că vor urma evenimente şi decizii „care sunt importante pentru Ucraina”,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Simona Halep s-a calificat în semifinale, la Dubai, unde o va întâlni pe letona Jelena Ostapenko

Redacția

Un politist de frontiera din Braila aflat in timpul liber a retinut doua femei care au furat dintr-un magazin

Redacția

Momentul „dragă Stolo”, relatat de fostul premier. De ce s-a retras din cursa prezidențială

Redacția
Încarcă...