NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

XTB: Celebrul luptător de MMA, Conor McGregor, este noul ambasador al companiei fintech XTB, casă de brokeraj pe burse internaționale

XTB, o companie fintech globală care oferă una dintre cele mai populare platforme de investiții, a început colaborarea cu celebrul luptător de MMA – Conor McGregor, considerat unul dintre cei mai performanți și bine plătiți sportivi din lume în 2021. El va fi ambasadorul global al brandului XTB în următorii doi ani.

Conor McGregor este noul ambasador al companiei fintech XTBFoto: XTB Romania

Conor McGregor este campion UFC la mai multe categorii de greutate, antreprenor, proprietar de restaurante și simbol mondial în afaceri și în sport. Originar din Dublin, McGregor a fost ucenic instalator și luptător amator înainte de a intra pe scena UFC în 2013. Acesta a urcat rapid în clasamente, câștigând Campionatul UFC Featherweight în 2015.

  

Apoi, McGregor a făcut istorie devenind primul luptător din istoria UFC, care a fost campion la două categorii de greutate simultan, câștigând Campionatul UFC la categoria Lightweight, în 2016.

Advertisements
Advertisements

McGregor este considerat cel mai valoros luptător din istoria UFC, deținând top șase cele mai cumpărate evenimente pay-per-view ale campionatului. Este cel mai „căutat” luptător UFC pe rețelele de socializare, cu peste 70 de milioane de urmăritori pe toate platformele și a stabilit recordul pentru cele mai mari câștiguri din carieră,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Klaus Iohannis va participa la Summitul Iniţiativei celor Trei Mări şi la Forumul de Afaceri I3M

Redacția

Un medic ieșean îndeamnă la optimism: “10 motive să nu ne temen de coronavirus”

Redacția

Identificarea și localizarea apelurilor la 112: STS va primi de la operatori codul unic pentru fiecare cartelă SIM

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site