NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Vlad Voiculescu, liderul USR București, îi cere demisia lui Robert Negoiță după ce primarul Sectorului 3 a fost trimis în judecată de DNA

Președintele USR București, Vlad Voiculescu, îi cere demisia lui Robert Negoiță după ce primarul Sectorului 3 a fost trimis în judecată de DNA pentru abuz în serviciu și un prejudiciu de peste 500 de milioane de lei.

„Nu ne mai surprinde, un alt primar care se trage din PSD a fost trimis azi în judecată. De data asta, e vorba de domnul Negoiță de la Sectorul 3 și e vorba de un prejudiciu uriaș adus cetățenilor: peste 500 de milioane de lei. Pentru că domnul primar a aranjat contractul de salubrizare cu firma lui Silviu Prigoană și a plătit tarife umflate, în loc să organizeze licitații publice pentru acest serviciu.

Se impune o demisie, domnule Negoiță! Pentru acest contract păgubos, dar și pentru vacanțele pe bani publici cu iubita, pentru toate plățile făcute pentru lucrări care nu au fost realizate, pentru atribuirea de contracte de zeci de milioane de lei fără licitație (vedeți proiectul de reamenajare a Parcului Pantelimon)”, susține Vlad Voiculescu, citat într-un comunicat al USR.

Advertisements

„În ceea ce privește cârdășia dinte primarii feudali ai partidelor vechi și m

Advertisements
  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Iliescu riscă să rămână fără certificatul de revoluţionar. A fost declanşată procedura de anulare a documentului

Redacția

Organigrama Primăriei Brașov, propusă pentru a șasea oară la vot, în Consiliul Local

Redacția

VIDEO Ciocniri între protestatari și poliție în fața sediului Președinției din Ucraina / Manifestația marchează aniversarea Euromaidanului

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site