RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
EvenimentSocial

Vlad Plăcintă, preşedintele Asociaţiei “Salvează o inimă”, a câştigat premiul Omul Anului

Botoşăneanul Vlad Plăcintă, preşedintele Asociaţiei Salvează o inimă, a câştigat premiul Omul Anului. El a fost ales de juriu şi votat în cadrul show-ului care a avut loc în noaptea de Revelion la TVR. 

Prin Asociația pe care o conduce, Vlad Plăcintă a strâns aproape 20 de milioane de euro pentru a ajuta/salva 1.000 de adulți și copii „Omul anului” a fost ales dintre cele 13 personaje pe baza votului publicului (50%) şi al unui juriu (50%) format din cinci personalităţi remarcabile, din domenii diferite, oameni cu realizări excepţionale. 

Poveştile impresionante ale unor oameni simpli care au făcut fapte şi gesturi extraordinare, fie că vorbim de acte de curaj sau de proiecte in beneficiul semenilor şi al planetei, au fost prezentate de 1 Decembrie, la TVR 1. 

Campania a constat în mai multe producţii premium: o serie de 13 reportaje-portret şi două gale-eveniment, în care au fost dezvăluite şi premiate 13 poveşti ale unor eroi desăvârşiţi – fie că au avut intervenţii în situaţii limită, fie că au dezvoltat proiecte pentru binele comunităţii, pentru semenii lor, pentru persoane defavorizate sau cu dizabilităţi, pentru educaţie sau sănătate, protejarea animalelor sau a mediului.http://www.radioiasi.ro/stiri/regional/foto-botosaneanul-vlad-placinta-presedintele-asociatiei-salveaza-o-inima-a-castigat-premiul-omul-anului/

  

Related posts

Bilanțul raziei din piețele pășcănene: sancțiuni de peste 45.000 lei, marfă confiscată

Oana Cordoneanu

Medicii de familie nu mai au vaccinuri

Redacția

Vizită Regală la Pașcani! Fiica cea mică a Regelui Mihai a venit să cunoască administrația locală și elevii pășcăneni (FOTO)

Ema Roman
Încarcă...