RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Vizita în teren a consultanților ApaVital, împreună cu primarul Dumitru Pantazi a fost regizată în scop electoral! Vezi cine este personajul care a coordonat totul!

NewsPascani.com a intrat în posesia unor informații din care rezultă, fără dubii, că ieșirea în teren a primarului Dumitru Pantazi, împreună cu reprezentanții ApaVital, în cartierul Aerodrom, a avut un scop electoral. Un personaj, prezent la ședința de lucru, la care presa nu a avut acces, a coordonat totul. 

 

 

  

Este vorba despre Gheorghe Vlasie, fost asistent universitar la Facultatea de Filozofie, specializarea Științe Politice, din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza. El este personajul misterios care, conform unor surse din Primărie, a regizat toată acțiunea. Atunci când a fost contactat telefonic a negat acest lucru. „Am fost prezent la acea ședință pentru că vreau să cunosc problemele Pașcaniului. Eu sunt consultant politic și sunt în discuții cu primarul Dumitru Pantazi să mă ocup de campania sa electorală. Nu am avut eu ideea de a merge pe Aerodrum, încă nu mă ocup de campania electoralăa domnului primar”, și-a explicat prezența Gheorghe Vlasie.

Cel care se află în discuții cu primarul a participat la ședința de lucru de la Primăriei. Conform celor declarate de organizatori, în sală se aflau specialiști de la ApaVital și de la firma consultantului tehnic, care au venit să discute cu reprezentanții municipiului.

Reporterii Newspascani.com i-au solicitat primarului Dumitru Pantazi să explice cine este Gheorghe Vlasie și care a fost scopul prezenței acestuia la şedinţă. Până la acest moment nu ne-a fost furnizat niciun răspuns.   

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Lucian Rusu, după ședința liberalilor: ‘PNL rămâne un partid serios, care va respecta protocolul inițial și care își dorește astăzi actualizarea programului de guvernare’

Redacția

Înainte de a rămâne fără Gospodăria Comunală, viceprimarul Rățoi a plecat din Comisia de monitorizare a activităților de curățenie și deszăpezire

Răzvan Grecu

Senatorul Constantinescu ocupă locul 11 în clasamentul cu parlamentarii care au obținut cele mai bune procente la nivel de țară

Redacția
Încarcă...