RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Vîlceanu, despre ordonanţa care stabileşte fluxurile financiare din cadrul PNRR: O noutate este că anumite investiţii vor fi efectuate prin ADR-uri

Ministrul Dan Vîlceanu a arătat că Ordonanţa este un jalon din cele 20 pe care România trebuie ăs le îndeplinească în implementarea PNRR şi se referă la fluxurile financiare din cadrul PNRR, fiind mai degrabă un text tehnic, care arată instituţiile statului implicate în PNRR şi modul în care circulă financiar banii între aceste instituţii.

„Ceea ce este de reţinut este că această ordonanţă este şi un jalon din cele 20, este al şaselea în cadrul celor care specifică modul în care banii vor circula”, a spus Vâlceanu, arătând că modul de circulaţie al banilor în PNRR este diferit de fondurile europene clasice, pentru că aici totul merge prin buget, cu prevederi bugetare care sunt cuprinse în legile bugetare şi raportări din trei în trei luni a nevoilor şi a fondurilor folosite.

Vîlceanu a mai spus că Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene monitorizează acest circuit şi comunică Comisiei Europene.

Ministrul a mai an

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

SUA vizează rețeaua de achiziții militare rusești prin noi sancțiuni / „Sunt disperați. Apelează la tehnologii inferioare”

Redacția

Cristiano Bergodi, nemulțumit după înfrângerea cu FCSB: „Meritam un egal”

Redacția

Dan Vîlceanu, scos din dosarul de evaziune în care este vizată firma părinţilor lui. Disjungere pentru un membru al familiei – Surse

Redacția
Încarcă...