RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

VIDEO Zelenski: Este nevoie de un nivel nou fundamental de sprijin medical pentru armata noastră

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski spune, în discursul său de duminică seară, că armata Ucrainei are nevoie de un nivel nou fundamental de sprijin medical, el precizând că s-au identificat priorităţile şi că rezultatele vor apărea.

Volodimir ZelenskiFoto: Ukraine Presidency / Zuma Press / Profimedia

  • „Astăzi avem o decizie importantă în privinţa personalului. La propunerea ministrului Apărării, am schimbat comandantul Comandamentului Forţelor Medicale al Forţelor Armate ale Ucrainei. În locul generalului-maior al Serviciului medical Tetiana Ostashchenko, l-am numit pe generalul-maior al Serviciului medical Anatoliy Kazmirchuk, şeful Centrului clinic medical militar naţional “Spitalul clinic militar principal” din Kiev, în calitate de nou comandant. Sarcina este evidentă – şi acest lucru a fost discutat în mod repetat în societate, în special în comunitatea medicilor noştri de război – este nevoie de un nivel nou fundamental de sprijin medical pentru armata noastră. De la turnichete de înaltă calitate la digitalizare completă şi transparenţă în aprovizionare, de la instruire de înaltă calitate la o comunicare sinceră cu medicii de luptă în acele unităţi în care asistenţa medicală este organizată cu adevărat corect şi cu adevărat eficient. Experienţa eficacităţii unităţilor specifice ar trebui să fie extinsă la toate forţele de apărare.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  

Related posts

Ce cadouri au primit liderii din Parlament în 2022

Redacția

O cisternă cu lapte s-a răsturnat în Pasul Tihuța. Șoferul a murit

Redacția

Cel puţin 29 de jurnalişti au fost ucişi în războiul dintre Israel şi organizația teroristă Hamas, anunță Comitetul pentru Protecţia Jurnaliştilor

Redacția
Încarcă...