RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

VIDEO | Hunter Biden s-a prezentat în mod surprinzător la o ședință în care urma să fie acuzat de sfidarea Congresului

Hunter Biden, fiul președintelui american Joe Biden, a fost prezent în mod surprinzător, miercuri, la o reuniune a Comisiei pentru Supraveghere și Responsabilitate a Camerei Reprezentanților care tocmai se pregătea să aprobe o rezoluție privind sfidarea Congresului prin ignorarea unei citații în vederea audierii.

Nancy Mace, o membră republicană a Camerei Reprezentanților, l-a criticat dur pe Hunter Biden imediat ce l-a observat în sală.

”Prima mea întrebare este cine l-a mituit pe Hunter Biden să fie astăzi aici? Aceasta este prima mea întrebare. A doua întrebare: sunteți exemplul perfect al privilegiului de care se bucură persoanele albe. Ați ignorat o citație a Congresului. De ce vă temeți? Nu aveți curajul că veniți aici”, a declarat Nancy Mace, conform cotidianului The New York Post, cerând arestarea pe loc a fiului președintelui SUA.

Hunter Biden s-a prezentat în Congres împreună cu avocații săi, Abbe Lowell și Kevin Morris, conform publicației The Hill.

  

”Hunter Biden a fost și este persoană privată. În pofida acestui statut, politicienii republicani au încercat să îl transforme într-un surogat pentru atacarea tatălui său”, a afirmat avocatul Abbe Lowell.

Hunter Biden fusese citat pentru a fi audiat în decembrie,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

ANALIZĂ | Israel – Hamas, „RĂZBOIUL PROFILACTIC”: „O patrie evreiască alături de un stat palestinian radicalizat este un scenariu imposibil”

Redacția

FOTO| Cum a ajuns o tânără să arate, la un an după ce a anunțat complet la fast food

Redacția

Scene șocante în Argentina. Un antrenor de fotbal a fost împușcat în timpul unui meci (VIDEO)

Redacția
Încarcă...