RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

VIDEO: Asistenta medicală căreia vecinii i-au aruncat clor pe uşă, întâmpinată cu flori și aplauze de militari

Gest de încurajare din partea unor militari pentru asistenta medicală din Galați care a fost hărțuită de vecini pentru că lucrează la un spital în care sunt tratați pacienți cu coronavirus. Aceștia au așteptat-o în fața blocului, i-au oferit flori și au aplaudat-o.

În numele lor, ne cerem scuze, Mihaela! Pentru unii ești erou. Pentru alții, însă, nu contează că îți pui viața în pericol pentru a-ți salva pacienții, contează doar că… vii acasă la finalul turei”, a transmis MApN, pe pagina de Facebook.

Miercuri, ea a postat un mesaj în care a relatat ce a pățit: „Vecinii din scara blocului, unde am locuit mai bine de 20 de ani, mi-au aruncat cu clor pe ușa apartamentului… Mi-au trimis poliția acasă… M-au dat afară din magazinul blocului, doar pentru că lucrez la Spitalul Boli Infecțioase.”

„Nu putem șterge experiența prin care a trecut Mihaela, dar putem să îi amintim că eforturile ei chiar sunt apreciate. Așa că, colegii noștri din Batalionului 284 Tancuri/Brigada 282 Blindată “Unirea Principatelor” au așteptat-o în fața blocului la finalul turei și au întâmpinat-o cu aplauze și flori, așa cum merită. Sperăm ca gestul nostru să îi dea putere să lupte mai departe. Povestea Mihaelei trage un semnal de alarmă. Cu toții suntem afectați de ceea ce se întâmplă. Dar cel mai afectat este personalul medical. De ce să le facem viața și mai grea decât este? În numele lor, ne cerem scuze, Mihaela. Și îți mulțumim pentru tot ce faci pentru orașul tău și pentru România. Fii puternică! Mulțumim comandantului batalionului, lt. col. Lucian Oancea, și militarilor săi pentru gestul care ne onorează. Respect!”, mai transmis MApN.

  

Mai mult, poliţiştii gălăţeni au deschis, joi, o anchetă pe numele unui patron care a refuzat să servească pe asistenta medicală şi a alungat-o din magazin, pe motiv că aceasta ar fi un pericol pentru sănătatea celorlalţi, deoarece lucrează la Spitalul de Boli Infecţioase Galaţi, unde sunt internaţi pacienţii cu COVID-19.

În numele lor, ne cerem scuze, Mihaela.

În numele lor, ne cerem scuze, Mihaela! <3Pentru unii ești erou. Pentru alții, însă, nu contează că îți pui viața în pericol pentru a-ți salva pacienții, contează doar că… vii acasă la finalul turei. Mihaela este asistentă medicală în Galați, la Spitalul Boli Infecțioase. Ieri a postat pe facebook acest text: "Vecinii din scara blocului, unde am locuit mai bine de 20 de ani, mi-au aruncat cu clor pe ușa apartamentului… Mi-au trimis poliția acasă… M-au dat afară din magazinul blocului, doar pentru că lucrez la Spitalul Boli Infecțioase."Nu putem șterge experiența prin care a trecut Mihaela, dar putem să îi amintim că eforturile ei chiar sunt apreciate. Așa că, colegii noștri din Batalionul 284 Tancuri/ Brigada 282 Blindată “Unirea Principatelor” au așteptat-o în fața blocului la finalul turei și au întâmpinat-o cu aplauze și flori, așa cum merită. Sperăm ca gestul nostru să îi dea putere să lupte mai departe. Povestea Mihaelei trage un semnal de alarmă. Cu toții suntem afectați de ceea ce se întâmplă. Dar cel mai afectat este personalul medical. De ce să le facem viața și mai grea decât este?În numele lor, ne cerem scuze, Mihaela. Și îți mulțumim pentru tot ce faci pentru orașul tău și pentru România. Fii puternică!Mulțumim comandantului batalionului, lt. col. Lucian Oancea, și militarilor săi pentru gestul care ne onorează. Respect!❤️

Publicată de Ministerul Apararii Nationale, Romania – www.mapn.ro pe Joi, 2 aprilie 2020

DIGI24

Related posts

Bărbat din Târgu Frumos călcat de tren

Oana Cordoneanu

Judecătoria Pașcani a dat înapoi permisul de conducere și jumătate din amendă, unui șofer mort

Redacția

Accident rutier în intersecția din Conțești spre Tătăruși și Lespezi! Șoferii cer un sens giratoriu

Marius Parteni
Încarcă...