NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Victimele care au scăpat cu viață din accidentul de la Heci sunt internate la Spitalul Municipal Pașcani

Tânărul care a produs accidentul rutier de ieri dimineață și pasagera din dreapta șoferului care și-a pierdut viața au rămas internați la Spitalul Municipal Pașcani. Ei vor fi supuși mai multor investigații și intervenții.

 

  

 Femeia aflată pe scaunul din drepta șoferului, care a decedat, a fost diagnosticată cu traumatism cranio cerebral, traumatism toracic și costal. La momentul la care autoritățile au ajuns la fața locului ea prezenta semne vitale, dar era inconștientă.

 Cât privește șoferul, acesta este Mădălin Ștefan Dulgheru, de 20 ani, din comuna Lespezi. Medicii i-au pus diagnosticul de fractură de femur, contuzii bazin și fracturi costale.

 Ieri dimineață în jurul orelor 09.00 tânărul conducea un autoturism dinspre Heci spre Pașcani. Înainte de stația de autobuz din Bursuc Deal acesta s-a angajat în depășirea unei autoutilitare, intrând în contact frontal cu un autoturism marca Opel, condus de un bărbat de 69 de ani din Pașcani.

 În urma impactului, cele două mașini au părăsit partea carosabilă. Șoferul din Opel a decedat. La fața locului au fost direcționate echipaje de la Serviciul de Ambulanță, SMURD și Pompierii de la descarcerare. Băiatul de 20 ani și femeia au fost scoși cu greu din fiarele contorsionate. În acest caz a fost deschis un dosar penal.

Advertisements

Related posts

Măsuri împotriva alcoolismului. Medicii de familie îi vor consilia pe cei care au probleme cu băutura

Redacția

Gheorghe Flutur, despre numărul mare de infectări cu coronavirus din Suceava: „Eu mi-am făcut datoria”

Redacția

A început demolarea fostului turn de apă din curtea Spitalului CF Pașcani

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site