RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Vară de foc pentru pompierii pășcăneni

Lucrătorii Inspectoratului de Stat pentru Situații de Urgență au încheiat o vară foarte aglomerată. Nu mai puțin de 67 de intervenții au fost solicitate prin apelul de urgență 112 în luna august. Asta, și datorită vremii caniculare care a favorizat producerea incendiilor, dar și a șoferilor neatenți în perioada concediilor.

Echipajele de paramedici au fost solicitate în 49 de cazuri iar pompierii unității din Pașcani au stins 10 incendii doar în luna ce s-a încheiat. Ei au participat și la salvarea unor animale, dar și la descarcerarea sau deblocarea a două persoane. După perioada foarte aglomerată din această vară (cu 38 de cazuri în luna iunie și 71 în iulie) conducerea unității se așteaptă ca numărul urgențelor să scadă în cursul toamnei.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  

Related posts

Bărbatului care și-a izbit copilul de pământ va ajunge în fața judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă

Marius Parteni

Dosarul „AgroComplex”: toți cei 32 de inculpați se consideră nevinovați! Marți încep audierile! Vezi care sunt primii 10 chemați la bară!

Răzvan Grecu

Trei polițisti din Lespezi și Cristești, acuzați de luare de mită și șase șoferi pentru dare de mită, au fost trimiși în judecată

Redacția
Încarcă...