RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Val de agresiuni la Urgență

Alcoolul, neînțelegerile cu vecinii, cât și cu familia au trimis pe patul de spital patru bărbăți cât și o femeie. Incidentele au avut loc duminică, 15 septembrie. Toți au fost victimele agresiunilor.

 

Un bărbat de 40 de ani din localitatea Dumbrava a fost lovit cu o furcă în cap, în urma unei neînțelegeri cu un vecin. Acesta prezenta traumatism cranio-cerebral, plagă contuză și etilism acut. A fost direcționat spre Spitalul de Neurochirurgie din Iași.

  

Tot la spital a ajuns și o femeie în vârstă de 44 de ani din Conțești. În urma unei bătăi administrate de soț, aceasta prezenta un traumatism cranio-cerebral. A primit îngrijirile medicale necesare și a plecat la domiciliu.

Un bărbat în vârstă de 33 de ani din Miroslovești, care prezenta etilism acut, a fost adus cu ambulanța la Spitalul Municipal după ce s-a certat cu un vecin. Prezenta traumatism toracic și traumatism cranio-cerebral.

Alt bărbat în vârstă de 59 de ani din localitatea Mogoșești Siret a ajuns în stare gravă la spital, tot în urma unei gresiuni. Acesta prezenta traumatism cranio-cerebral, plagă frontală, traumatism cot drept și traumatism coloană lombară. A rămas internat la Spitalul Municipal pentru investigații amănunțite.

Un bătrân de 61 de ani din localitatea Gura Bâdiliței a ajuns la spital cu ambulanța, tot în urma unei agresiuni, prezentând un traumatism toracic. Acesta a refuzat internarea, după ce a primit îngrijirile medicale.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Daruri din partea TSD pentru o familie cu mulți copii din Blăgești

Marius Parteni

Drama micuţei Livia din Paşcani se apropie de final. Încă mai puteţi face donaţii

Redacția

Au fost descoperite adevăratele origini ale ţiganilor

Redacția
Încarcă...