NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Val de agresiuni la Urgență

Alcoolul, neînțelegerile cu vecinii, cât și cu familia au trimis pe patul de spital patru bărbăți cât și o femeie. Incidentele au avut loc duminică, 15 septembrie. Toți au fost victimele agresiunilor.

 

Un bărbat de 40 de ani din localitatea Dumbrava a fost lovit cu o furcă în cap, în urma unei neînțelegeri cu un vecin. Acesta prezenta traumatism cranio-cerebral, plagă contuză și etilism acut. A fost direcționat spre Spitalul de Neurochirurgie din Iași.

  

Tot la spital a ajuns și o femeie în vârstă de 44 de ani din Conțești. În urma unei bătăi administrate de soț, aceasta prezenta un traumatism cranio-cerebral. A primit îngrijirile medicale necesare și a plecat la domiciliu.

Un bărbat în vârstă de 33 de ani din Miroslovești, care prezenta etilism acut, a fost adus cu ambulanța la Spitalul Municipal după ce s-a certat cu un vecin. Prezenta traumatism toracic și traumatism cranio-cerebral.

Alt bărbat în vârstă de 59 de ani din localitatea Mogoșești Siret a ajuns în stare gravă la spital, tot în urma unei gresiuni. Acesta prezenta traumatism cranio-cerebral, plagă frontală, traumatism cot drept și traumatism coloană lombară. A rămas internat la Spitalul Municipal pentru investigații amănunțite.

Un bătrân de 61 de ani din localitatea Gura Bâdiliței a ajuns la spital cu ambulanța, tot în urma unei agresiuni, prezentând un traumatism toracic. Acesta a refuzat internarea, după ce a primit îngrijirile medicale.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Deputatul Ciuhodaru cere parlamentarilor sa voteze pentru pedepsirea abuzului de alcool

Redacția

Proiectil exploziv descoperit la Boșteni

Redacția

Un minor a fugit din spital după ce a fost adus tăiat la o mână. Polițiștii l-au găsit dimineață pe o stradă din Pașcani, după ce a fost căutat toată noaptea

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site