RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Vaccinare în Suceava: ISU – 33%, poliția – 41%, jandarmii – 32%. Garda de Mediu are procent de vaccinare de 100%

Nici jumătate din angajații instituțiilor de forță din județul Suceava nu s-au vaccinat până acum împotriva Covid, scrie ziarul Monitorul de Suceava.

Situația privind vaccinarea anti-Covid a personalului angajat în instituțiile statului și în companiile care asigură utilitățile publice din județul Suceava a fost prezentată, joi, de prefectul Alexandru Moldovan.

Instituțiile cu procent de vaccinare de 100% în județ sunt Direcția pentru Cultură, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, Garda Naţională de Mediu – Comisariatul Judeţean Suceava și Structura Teritorială pentru Probleme Speciale.

La instituțiile care controlează respectarea restricțiilor din pandemie – Poliție, Jandarmi, DSP etc. – situația vaccinării în rândul personalului propriu este de sub 50%. La Direcţia de Sănătate Publică  Suceava s-au vaccinat 83 din cei 119 salariați, procentul fiind de 70%.

  

Procentul de vaccinare la Inspectoratul de Poliție Județean este de 41,88%, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean – 32,14%, Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră – 25%, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Bucovina” – 33,02% și la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni – 52%.

La trei instituții din domeniul sănătății rata de vaccinare este mai mică decât la Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc, Direcția Silvică sau Direcția Agricolă,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ciolacu, după întâlnirea cu Organizaţia de Femei a partidului: Sunt convins că femeile din PSD vor reprezenta una dintre marile mize în 2024

Redacția

Explicațiile Simonei Halep după ce a fost eliminată în primul tur de la US Open 2022

Redacția

Sclavagism modern: 50 de milioane de persoane sunt forțate să muncească sau să se căsătorească, potrivit ONU

Redacția
Încarcă...