RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

UPDATE O conductă de benzină a explodat la Rafinăria Petromidia din Năvodari / Incendiul a fost stins, nu există victime momentan/ O explozie similară a avut loc în 2021, când o persoană a murit (video)

O explozie a avut loc, vineri dimineață, la Rafinăria Petromidia din Năvodari. Un incendiu a izbucnit în urma exploziei, iar la fața locului au ajuns mai multe echipe de intervenție.

Ora 09:22 Douăzeci de persoane au fost evacuate, iar restul personalului s-a autoevacuat pe platforma de siguranță, a mai transmis ISU Dobrogea.

Ora 09:18 Flacăra a fost stinsă, iar echipajele intervin pentru răcire, transmit autoritățile. Până la acest moment nu există victime.

Ora 09:14 Conform Economedia, rafinăria se afla în revizie generală, care urma să se încheie în 26 aprilie.

  

Ora 09:11 O explozie similară a avut loc în 2 iulie 2021, la instalația de producere a motorinei, atunci când un angajat al Petromidia a murit.

Ora 09:10 La fața locului a fost trimisă și o autospecială de transport roboți de la ISU BIF, anunță autoritățile. Totodată, alte 4 mașini de stingere din cadrul ISU IL (2) și ISU CL (2) vor interveni în sprijinul colegilor din ISU CT.

Ora 09.04: O conductă de benzină de la Rafinăria Petromidia din Năvodari a explodat. Deflagrația este urmată de incendiu, au anunțat forțele de intervenție.

Până la acest moment,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Vești de pe frontul din Bahmut: Trupele ucrainene obţin câştiguri teritoriale, iar Prigojin vorbește de pericolul ca mercenarii Wagner să fie încercuiți: „Flancurile se prăbuşesc”

Redacția

Demonstrații în numeroase țări arabe și musulmane în sprijinul palestinienilor

Redacția

Consiliile județene îi cer premierului Cîțu fonduri suplimentare la rectificarea pentru protecția copilului, persoanele cu handicap și vârstnici: Sunt necesari 1,3 miliarde de lei

Redacția
Încarcă...