NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cum se aplică sancțiunile în starea de alertă. Anunțul făcut de autorități

Ionel Dancă, șeful Cancelariei Premierului, a venit cu noi precizări cu privire la sancțiunile contravenționale aplicate de oamenii legii în această perioadă.

„S-a schimbat regimul contravențiilor, astfel încât regimul juridic al contravențiilor este asimilat și pus în aport cu prevederile Ordonanței Nr.2/2001 pentru a evita situația ivită în contextul în care regimul contravențiilor stabilit în baza Ordonanței 1/1999 a fost declarat neconstituțional”, a declarat Ionel Dancă.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat luni, că prin structurile abilitate ale M.A.I. au fost întocmite, până în prezent, 559 de dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 alin. 1 Cod Penal.

Polițiștii și jandarmii au depistat, în ultimele de 24 de ore, 369 de persoane care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei. Acestor persoane le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, în valoare de 355.550 de lei.

  

BZI

Advertisements

Related posts

Dublarea competențelor de control în industria farmaceutică, în producția de petrol și de resurse minerale – implicații practice

Redacția

Ce a spus Emma Răducanu despre posiblitatea câștigării premiului pentru Personalitatea Sportivă a anului în fața lui Lewis Hamilton

Redacția

ANM: Vreme frumoasă în următoarele zile; valorile termice scad şi reapar precipitaţiile din 5 noiembrie

Redacția
Încarcă...