NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Căminul Lunca: Lucrările finale au început, după articolele publicate de Actualitatea Tv și NewsPascani.com

Lucrările de sistematizare  a zonei aferente Căminului Cultural Lunca au demarat. Articolele postate de NewsPascani.com și Actualitatea Tv, încep să țină agenda publică a primarului.

La doi ani distanță de la recepția lucărilor de modernizare a clădirii din banii asigurați de Compania Națională de Investiții și articolele de presă, autoritatea locală începe să realizeze partea de lucrări, ce revenea Primăriei Pașcani.

Vorbim de sistematizarea zonei, accesul la utilități, gardul, fosa septică și iluminatul imobilului. Contractul încheiat cu societatea Marvio SRL prevede realizarea acestei lucrări, cifrate la o sumă de 262.000 lei, la care se adaugă TVA.

Administrația locală a accelerat acest proces, finalizare și dare în folosință a lucrărilor, după seria articolelor publicațiilor noastre, în care vorbeam de degradarea exterioară a construcției.

  

Căminul Lunca a fost predat Primăriei de Compania Națională de Investiții în data de 5 septembrie 2019. De atunci nu s-au întâmplat multe lucruri. Proiectul privind modernizarea acestui obiectiv a început în anul 2011, din timpul mandatului primarului Grigore Crăciunescu. Odată cu venirea la Primărie a lui Dumitru Pantazi au fost refăcute studiile. Compania Națională de Investiții a asigurat peste 2,4 milioane de lei pentru modernizarea clădirii, restul lucrărilor fiind în sarcina autorității locale. 

Advertisements

Related posts

Inspectoratul Judeţean în Construcţii are un nou şef

Redacția

Adio, autostradă! Parlamentarii PSD Iaşi au votat buget gras pentru Teleorman

Redacția

CNP: Angajaţii vor avea câştiguri totale de 59,3 miliarde euro

Redacția
Încarcă...