RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un tânăr de 17 ani luptă de cinci ani cu cancerul. Părinții au vândut deja tot ce aveau pentru a-i reda șansa la viață

​Mihail, un tânăr de numai 17 ani din Alexandria, Teleorman, e pregătit să lupte din nou cu cancerul. A câștigat deja două bătălii – prima la 12 ani, a doua la 14 ani. După 5 ani petrecuți prin spitale, Mihail are însă din nou nevoie de ajutor. După ce părinții au cheltuit aproape tot ce aveau pe tratamentele și intervențiile anterioare, ba chiar și-au vândut și casa pentru a face rost de bani, astăzi se văd nevoiți să ceară ajutorul semenilor.

Mihail PetracheFoto: Asociatia “Salveaza o inima”

Povestea lui Mihail este extrem de tristă. La 12 ani ne-a spus că îl doare piciorul foarte tare. Inițial am crezut că s-a lovit. Dar n-a fost așa. Am făcut un CT la Spitalul Grigore Alexandrescu și a fost suspectat de tumoare. Am cerut o a doua opinie la Bagdasar Arseni. Ni s-a spus că are osul fisurat și l-au pus în gips. După două saptamâni, când i-au dat gipsul jos au descoperit că îi apăruse o malformație suspectă. Pentru că nimeni nu ne spunea exact ce se întâmplă am decis să plecăm în Turcia, unde a fost diagnosticat cu Osteosarcom – cancer osos,” ne-a povestit tatăl lui Mihail.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Marius Copil s-a calificat în semifinalele turneului de la Biel

Redacția

METEO: Caniculă în mai multe regiuni ale țării, vineri și sâmbătă / Temperaturile ajung până la 36 de grade / Coduri galbene şi portocalii de instabilitate atmosferică şi vijelii în vest şi nord-vest – hartă

Redacția

Câți români nu au toaletă în casă. Imaginea unei Românii rușinoase

Redacția
Încarcă...