RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un șofer din Miroslovești a fost sancționat de polițiști pentru că avea ITP-ul mașinii expirat

Sancțiuni dure pentru șoferii care au inspecția tehnică periodică a mașinii expirată. Legea a intrat în vigoare începând cu 20 mai, 2018.

Sâmbătă, 30 iunie, un bărbat de 52 de ani din comuna Miroslovești a fost sancționat contravențional, conform O.U.G. nr. 195/2002, fiindu-i retrase plăcuțele cu numerele de înmatriculare și certificatul de înmatriculare, deoarece a condus o autoutilitară având inspecția tehnică periodică expirată.

  

 În perioada 30 iunie – 01 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Paşcani au acţionat, pe raza de competenţă, pentru prevenirea accidentelor rutiere și menținerea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică.În cadrul acțiunii au fost legitimate 72 de persoane, verificate 4 societăți comerciale, controlate 32 de autovehicule și 5 atelaje hipo. De asemenea, au fost aplicate 39 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 11.170 de lei, dintre care 22 conform O.U.G. nr. 195/2002, 14 conform Legii nr. 61/1991, 3 conform altor acte normative.

Related posts

Mașina unui bărbat din Cotnari pune pe jar autoritățile ieșene (VIDEO)

Redacția


O tânără româncă a murit de frig într-o gară din Roma. Zăcea fără suflare de câteva ore, înghesuită într-un colț

Redacția

Razii de amploare în toată ţara. Mulţi şoferi au rămas fără permis după o acţiune blitz a poliţiştilor: “Sunt blondă, asta e”

Redacția
Încarcă...